29 mars 2008

Valpsjuka

image854
Jag och Moses

Vi har pratat länge om att skaffa en till hund. Svärmor vill så småningom para Molly med Moses och nu lutar det mer och mer att vi ska ta en valp i så fall från den kullen. När man får se klipp som detta så blir man ju helt salig:


Jag hoppas att Ni förstod att jag skämtade när jag skrev att det var Moses jag hade runt halsen på kortet ovan, det är en rävpäls. Nu lär jag väl få alla djurskyddsaktiviter efter mig.....
Klockan är nu 15:50 så Tom kommer nog hem när som hellst hoppas jag. Moses och jag har varit ute och kastat lite pinne och gjort stan, så nu när vi kom in var jag tvungen att ställa han i duschen och tvätta av "göre tå föttren på´n". Det är så roligt för han aälskar visst allt sånnt; att få bli ompysslad. han blir lika glad varje gång han ser att jag tar fram borsten eller klotången :)

Ha en fortsatt trevlig helg mina vänner!

<a href="http://www.weareyourfriends.net/"><img src="http://www.weareyourfriends.net/button.php?u=Nerve2" alt="Blogg-Topplista" border="0" /></a>
stefanie

Okej tack för alla fina svaren! :) Jo vi bor också centralt här i Eskilstuna och just nu pluggar jag på högskolan som ligger max 10 minuter från där vi bor och dessutom så gå jag inte i skolan varje dag och vissa dagar är halvdagar. Så det skulle kanske funka och hund dagis är också en bra lösning, vi har två eller tre olika här i Eskilstuna. Men vi är bra sugna i alla fall. Jag är också uppväxt med hund fast med engelsk cockerspaniel. Hur gammal var eran svarta kille när du hämta honom?



Vad gullig du är som orkar svara på mina knasiga frågor :) Men det är roligt att fråga någon som har just den rasen och är ung :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress