25 mars 2018

Barnkorg

Inredning

Vi bor i en 4-ish. Eller egentligen har vi tre stora rum (sovrum, vardagsrum och matrum). Sedan har vi några mindre rum/ytor som egentligen är större hallar. Totalt har vi en boendeyta på ca 120 kvm, men det är som sagt en del ytor som är tokiga. Melker har sitt sovrum inne i en fd klädkammare och därmed väldigt litet. Önskvärt hade helt klart varit mindre och fler rum istället. Men nu är det som det är (vi trivs ju väldigt bra här) men vi har inget eget rum till lillasyster.
Vi har löst det som så att hon kommer sova i sin vagga uppe  i vårt sovrum på nätterna och i Melkers säng på dagarna (han sover fortfarande i spjälsäng så det kommer funka fint). Men det slog oss för typ en månad sedan att mellan 19:00 (när Melker somnat för natten) och fram tills att vi gått och lägger oss har vi ingen plats på nedervåningen där hon kan sova.
(null)
Lösningen fick bli en "barnkorg" eller "moseskorg" som det också kallas. Den här hittade jag på Cityboard för 100 kr. Den är verkligen jättevacker och skicket är det inget fel på. Den är inte bara lätt att flytta omkring, den är också fin att låta stå framme.
(null)
Babynestet ryms fint i den och den blev verkligen söt med bäddtextilerna från Garbo&Friends. Melker tycker att det är spännande med en säng i vardagsrummet och kom med min gamla nalle och ville bäddada ner den.
(null)
(null)
Vi placerade barnkorgen i burspråket. Jag funderar på om jag kanske måste försöka hitta på någon lösning för solen (till sommaren kommer det ju vara väldigt ljust). Får försöka klura på någon eventuell sänghimmel eller så.
 
Anonym

Åhh...en Moseskorg 😊 Han skulle blivit glad våra "MosePos" Blir jättebra de där. Hon kommer må som en prinsessa ska göra. Finns ju sufletter till dessa korgar också. Tänkte på solen som du skrev om. Sötisen till storebror visar verkligen kärlek ❤ Önskar en Glad Påsk till er alla

Svar: Verkligen <3 Ja, jag har sett det! Man skulle i vart fall vilja ha något som går att välja hur mycket och hur lite man vill täcka. Tack för att nätet finns så att man kan surfa runt och hitta inspiration och tips! Många många kramar till er <3
EMMA-LISA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress