Japp ni läste rätt. På jobbet är man ju van att ha allt uppstrukturerat. Man har en plan för det arbete man ska utföra, ansvarsfördelning, en budget etc. Men detta är inget som är självklart att ha i en familj - varför inte, tänker jag? Så för några veckor sedan snodde jag ihop en smått formell, men mest corny, inbjudan till Henrik om att delta i en planeringsdag aka teambuildingdag. För det sistnämnda är i vart fall något som vi ändå pratade om inför förlossningen med Melker: att se familjen som ett team. Att de beslut man fattar är utifrån vad som är bäst för teamet, i stort som smått. Men mer om det en annan gång!
(null)
Ett fång rosor fick bli denna helg

Det var på sin plats att mamma och pappa Olofsson fick sig lite tid till att lägga upp en plan inför tillökningen i Maj. Temat för morgondagen är Familj 2.0 och fokus ligger på att strukturera upp kommande ledigheter, eventuella kvarvarande inköp m, lite do’s and dont’s, men även framtid, vision och drömmar.  
(null)
Vi kommer börja med brunch på stan, sedan fortsätter vi på Iksu Spa där vi även bokat in varsin behandling. Detta är väl mest en date-grej, Melker ska vara hos sin farmor och farfar ett par timmar medan vi får lite tid för varandra (teambuilding😉). Fast jag tror att det kan vara bra att ha en bra plan inför föräldraledigheten, hur vi gör till hösten, fastigheterna etc.
(null)

(null)

Inbjudan var två sidor lång. När jag frågade Henrik idag om han hade några önskemål eller synpunker på morgondagens innehåll berättade han att han trodde att han inte hunnit läsa hela "dagordningen", utan är mer "en sån som kör på uppstuds"☺️
Det känns som att det kommer bli en bra dag det här🤙🏼
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress