14 maj 2018

Finalvecka!

Graviditet

Så har vi nått vecka 40 och därmed sista graviditetsveckan (dvs om hon nu behagar att komma ut den 19e maj som beräknat eller ej).
Hon mäter nu ca 51 cm och väger omkring 3,4 kg. Hon rör sig mkt varje dag (vilket man gärna vill känna att hon gör), men än så länge känns det inte som att hon är på väg ut.
(null)
Bra off, hair up, belly out
Jag däremot känner att jag har fått mer plats i magen. Dvs det går lättare att andas och jag kan äta mer - tack så innerligt för det! Detta innebär att lillfrallan sjunkit ner och är startklar!
(null)
Det känns ofattbart att den här dunderklumpen snart ska vara ett minne blott. Den har ju varit en del av en så länge nu. Men det ska bli väldigt skönt att återfå sin kropp. Jag längtar verkligen efter långpromenader, nätter utan kisspauser, att kunna leka obehindrat med min son och att kunna klä mig utan att det känns obekvämt.
(null)
Idag är första dagen "hemma". Henrik har åkt på jobbet, M är på förskolan och jag ska bara vila mig i form.
(null)
Vädret är helt makalöst, fåglarna sjunger oavbrutet, jag har strax avslutat min påtår och unna mig en lång meditation ute på tralltanen med horisonten som sällskap. YR har lovat 20-gradig värme idag och jag har inga som helst måsten - hoppas att du får en strålande start på veckan!
(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress