I torsdags kl sex på morgonen klev jag upp för att packadet sista inför sthlmsresan med Cathrin. Väl framme vid flygstationen fick vi höra att flighten var inställd pga tekniska problem. Då alla verkade ta detta med ro, så greps jag och Cathrin mer eller mindre av panik, för det enda alternativet var en busstrip på åtta timmar!!
Lyckligvis nog så var det en mann som erbjöd oss skjuts till sundsvall så att vi kund ta 13,05 flyget. Halvvägs framme ringde man från sas och meddelade att planet från sundsvall var inställt pga tekniska problem och att det fanns möjlighet till antingen buss/tåg.
Vid den här tiden hade Cathrin redan missat en plåtning med axara och jag hade min tid hoas frisören kl 16:00. Med tur i oturen kunde vi åka med 16:15 flyget, men ändå hade en hel dag med ärenden och sjopping gått till spillo.

Väl framme så åkte vi direkt till Jennie, dropade bagaget, snidade om och skydnade oss iväg till Plaza på modevisning. Sedan forslades vi vidare till Caféopera på FHM-fest. Har egentligen aldrig lagt märke till hur små alla utvisningstöserna är. Trodde att Danni hånglade med ngn 14 åring när jag såg att det var Natacha han hängde över. Men får lov att erkänna att Marie Plomsjö är riktigt söt, en ren skönhet, sedan fanns det en hel del tragiska människor där inne... Oj, oj oj...
Efter en nykter kväll så var det shopping dagen efter som gällde. Jag fixade håret hos fakermaker, drack lite skumpa och lattedrinkar med Cathrin hela dagen och hittade aldeles för många saker som jag ångrade att jag inte köpte.
Kl 18 möte vi upp Jennie på Acne och sedan bar det hem och påbörja kvällens utgång. Vi snörade på oss pennkjolarna och drog på Solidaritet och dansade hela kvällen.

På lördagen skulle Jennie och cathrin gå ut en tredje kväll med Bingo, men jag beslöt mig för att stanna hemma, då förkylningen och kroppen sa ifrån. Annars så har helgen varit jätte mysig. Men vad mer kan man begära när man får tillbringa den med sveriges vackraste och underbaraste flickor. Tack för en toppen helg!


Nu är man tillbaka på jobbet igen, sjuk och slut i kroppen, men det var riktigt skönt att få komma hem och sova i sin säng tillsammans med världens underbaraste pojkvän. I morgon är jag ledig!
Det spelar ingen roll hur mkt makeup man drar på, man ser ändå ut som man glömt bort att sminkat sig helt åp dessa bilder.