31 mars 2010

Min pappa

Jag flyttade inte idag,

Killen/mannen som jag skulle byta med kunde inte flytta idag pga jobb och annat. Jag drog nästan en lättnande suck, packa min resväska och begav mig upp till Norråker. Idag var verkligen en påfrestande dag. Jag köpte istället lite fler flyttkartonger och nu när jag lämnade lägenheten så var så gott som allt nerpackat - känns betydligt bättre.

Planen just nu är att jag tänker skita i allt för ett par dagar. Anledningen - PÅSK. Årets helt klart bästa högtid har äntligen kommit och som jag har längtat! Hela tjocka familjen drar upp till Borgafjäll och tränger in oss i stugor med hundar, barn, kompisar och allt vad det heter - sån jäla myys!

Maria hänger med upp även denna påsk - sånnt gillas! Älsta bror har lovat att ge brädåkandet en ärlig chans (den som ändå hade filmkamera) och pappa kommer skämma bort oss alla med MAT!


Rubriken? För att han är bäst och han gör mig så glad!

I morgon ska jag hänga med mormor. Vi ska dricka kaffe äta av alla hennes kakor och dra en ragg ner och hälsapå morfar. Sen på eftermiddagen bär det äntligen av mot Borga. God natt mina raringar!