Livet,
Ja vad säger man, det är fullt upp och mindre att göra blir det inte. 4 tentor de kommande 3 veckorna - kära hjärtanes! Men det ska minsann gå bra - jag har helt enkelt bestämt mig för att det ska det bara göra. Förr förra veckan gjorde jag upp med mig själv: Nu är dte dax att bli den där personen som man hela tiden säger att man ska bli en dag - det förtjänar jag banne mig!
Så sedan dess har jag klivit upp 6 varje morgon (med undantag för helgen, då fick det bli lite senare) och begett mig på IKSU och tränat före jag gjort nånting annat. Tidigare har jag varit dit kanske 2-3 ggr i veckan, men jag vill verkligen få in rutinen där jag ser till att jag får min dagliga dos av välmående - För det är just vad det är: Man mår ju alltid så bra efter att man har varit och tränat och att göra det direkt på morgonen gör att hela dagen sedan känns kanon!
Lyckopiller: för en snabb lyckoboost - det funkar: jämt! Madde är mitt lyckopiller på två ben - men nu var dte länge sedan jag fick min dos av henne!

Jag har även noll tollerans på bortglömda mellanmål, vilket faktiskt inte bara gör så att man inte blir så förfasande hungrig innan lunch, utan jag märker även att det behövs inte lika mkt kaffe för att klara av att hänga med på föreläsningarna - BOOM!! Å jajaemen - visst äre en massa frukt fröken Pettersson trycker i sig (sockret håller hjärnan allert).
Så så äre! Det är ju bara jag själv som kan se till att jag blir den där människan jag vill vara, inte sant? Och daglig motion med lite extra slit och ryck i gymmet toppat med bättre kost är receptet på den här sockerspättan! Fast jag vette tusan om jag ska fortsätta med linfröoljan om mornarna - så förskräckligt snuskigt!