7 november 2018

Planer för hallen

Inredning

Det är bara fyra månader kvar tills vi flyttar och hög tid att börja planera och strukturera upp all renovering. Vad vi ska göra direkt när vi får tillgång till huset, när vi flyttat in, till sommaren och nästa vinter. En av de saker vi tänker ta itu med nu direkt är hallen.
(null)
Så här ser den ut idag. Till höger, utanför bild finns en stor hallmöbel som sväljer alla ytterkläder.
(null)
Här kommer vi ta ner taklister och sätta nya, släta skivor i taket.
(null)
Taket kommer få en ny lampa: en plafond av By Rydéns
(null)
Gästtoalett-dörren sinnet målas vit och få nytt läderinbundet dörrhandtag
(null)
Det terrakottafärgade klinkergolvet kommer vi att måla mörkgrått (tänk att det faktiskt går att måla!! Hade jag ingen aning om fram tills igår!)
(null)
Där nuvarande familj har skolförvaltning kommer den här bestå-förvaringen att hamna istället, tillika spegeln. Jag tror även att vi kommer måla med samma kalkfärg som vi har idag (den är så vacker)
(null)
På hallmöbeln kommer vi sätta en toppskiva. Valet kommer bli någon terazzoskiva. Det känns som att man börjat tröttna lite på marmor och terazzo känns lite skojigare!

Vi har även planer på att platsbygga en stor hallmöbel som ska svälja alla ytterkläder och skor. Min förhoppning är att den kommer bli så pass bra att det ska i princip vara omöjligt att slänga kläder på golvet utanför🙈
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress