21 april 2019

Påsken 2019

Familylife

Påsken var fantastisk förra året,
Så vem hade kunnat tro att den skulle vara lika härlig även i år?
(null)
Vi åkte alla upp till Borgafjäll i tisdags. Bilfärden upp var inte den enklaste, Mina är inte lika nöjd i bilbarnstolen längre. Men det fick bli ett längre stopp med middag och att en av oss fick sitta bak hos barnen så kom vi till slut upp.
(null)
Påsken var framförallt speciell för Melker som skulle lämna bort sina tuttar till påskharen. 
(null)
Vi fick tipset från Hanna om att lägga tuttarna i ett litet ägg så att han fick byta det lilla mot ett stort. Eftersom Melker inte börjat äta så mycket godis fyllde vi det med lego, en t-shirt, nötter och ett litet ägg med några få chokladgodisar och en ask.
(null)
Och det gick galant. Han somnade utan att ens fråga efter tutten. Hur blev du så här stor och klok?
(null)
Onsdagen bjöd på strålande påsksol. Vi satt i en snösoffa hela dagen och njöt av värmen!
(null)
(null)
På skärtorsdagen fick vi besök av Maria och Tobias med familj ända från Gbg. Melker och deras pojkar fann varandra direkt.
(null)
Melker gör fina framsteg med brädan och tycker det är jätteroligt. Längtar tills han lär sig att bromsa (!!!). Just nu har han inget begrepp om fart så han vill bara att det ska gå fort. Men det kommer...
(null)

(null)
Och den här lilla tjejen har tagit fler och fler steg här uppe. Men inte börjat gå ordentligt än. Hon är så försiktig och gärna för mig. Lite besvärligt att vara ute dock med alla kläder utan att kunna röra sig som man vill. Nästa år ska du också få börja åka bräda!
(null)
Igår åkte vi skoter upp på fjället och det blev Riktig Påsk! Varm choklad och korvmackor, milsvida snöbeklädda vidder och en klarblå himmel. Solen tog och Melker åkte Bob mellan fjällen - en underbar dag!
(null)

(null)
Den hör lilla sjöstjärnan gillade också fjällen, trots glasögontvång och otympliga kläder.
(null)
När vi kom hem dröjde det inte länge förrän mamma och pappa kom. Det bakades påskmiddag och än en gång lyckades vi med konststycket att även detta år laga ALLDELES för mycket mat. Men gott var det, trevligt var det.
(null)
Idag är vi i valet och kvalet att åka hem. Hoppas dock att vi ägnar dagen åt att packa och sedan åka tidigt i morgon istället. Kylen ör fortfarande full med godsaker vi inte hunnit smaka och Melker är sugen på att åka lite mer bräda.
Hoppas att ni har en fortsatt härlig påsk! Nu blir det påtår och en croissant 🥐 
(null)

(null)