23 juni 2020

Midsommar 2020

Familylife

Årets midsommar blev riktigt härlig, pamdemin till trots. Med socialt avstånd till våra sköra kunde vi avnjuta både sillunch och lekar.
Under tiden tog sitt morgondopp band jag kransar till oss alla. Melker och mina hann inte ens få på sig några kläder innan de ville ta på sig kransarna.
Årets upplägg var kanske det bästa någonsin "ni står för lokal och vi står för maten" löd instruktionerna. det har aldrig hänt tidigare, men resulterade nu i att jag faktiskt kunde vara med och framförallt vara närvarande. Jag har nog nästan alltid fastnat i köket tidigare gånger. 
Och vilken sillunch sedan! Det godaste jag ätit på mycket, mycket länge. Tack Ulla och Anna!
Nubben serverades kall
Minar tjuvtränar på att gå med potatis på skeden
Occh det blev såklart lekar som Henrik styrde upp. Ingen midsommar utan lekar
Jag snodde ihop Henriks barntårta med obligatoriska jordgubbar på toppen!
en midsommar i all enkelhet, men med våra närmaste. Önskade innerligt dock att även mina föräldrar varit där.
Endast en vecka kvarstår innan jag har semester. Precis som förra året tänker jag ta bort mina sociala medier under tiden för att vara mer närvarande. Jag kommer dock fortsätta att publicera lite här på bloggen, min lilla dagbok som kommit att bli väldigt värdefull med alla minnen samlade på en och samma plats. En månads frånvaro av sociala medier (instagram i mitt fall) förra året gav mig en hel del. Inte nog med att jag blev medveten om hur mycket det upptog min tid, jag gjorde helt plötsligt annat - läste böcker, korsord, yogade mer, läste mer för barnen etc, rent allmänt så kändes det fint i sinnet. Jag hoppas på samma upplevelse denna gång.