Här om veckan beslutade vi att vi skulle vårstäda här hemma. Jag föreslog att vi exempelvis skulle börja med badrummet uppe varpå Henrik tyckte då att varför inte ta hela övervåningen i ett kör. Jag svarade bara att vi börjar med badrummet så ser vi. Vårstäda för mig innebär att man rengör allt, rubbet! Plocka ur alla skåp, gå igenom och rensa - slänga sådant som man inte använt på länge och sådant man inte har användning av längre. Avlopp, väggar, fönster - Allt! Det tog oss nästan två timmar och sedan var det dags att gå ut med kidsen på gården.
Efteråt känns det så bra i kroppen, framförallt att vi gjort oss av med gamla halvfulla flaskor, badleksaker som barnen inte leker med längre. Vi har mycket öppen förvaring så det är egentligen omöjligt att få det att se städat ut, helst hade man väl önsat att det var någon sorts lucka för att stänga för oredan, men, men..
 På söndagen tog vi sovrummet, sedan fick vi besök av några vänner och vi grillade korv och tog en Corona i vårsolen på baksidan. Våra barn leker så bra alla fyra så vi vuxna fick lugnt sitta och surra om allt och inget.
(null)

Jag fortsätter att jobba hemifrån. Det råder intensiva dagar bestående av möten uteslutande. Vi arbetar för fullt för att ställa om och har nu förhoppningsvis lyckats koka ihop ett stödpaket för regionens räkning som kommer rikta sig till länets mikroföretag.  Vi står inför en väldigt svår period och prövningarna kommer vara stora, utmanande och nästintill oförutsägbara...