Istället för gåvor önskade vi ett bidrag till vår bröllopsresa av våra bröllopsgäster. Det tog oss ett år innan vi äntligen begav oss men det rådde några faktorer som vi vile ta hänsyn till. För att det verkligen skulle bli en bröllopsresa ville vi åka utan barn och vi kände att Meler skulle få hinna bli lite äldre innan vi åkte. Vi sa max tio dagar ifrån varandra och vi fann denna resa på nio dagar till Sydafrika som passade utmärkt.
 
Vi reser med Afrikasafari, ett skandinaviskt olag som ordnar allt: flyg, boende, uflykter, mat...
Vi bor percis intill Kugerparken (Afrikas största nationalpark, till ytqan lika stort som Israel). Lodgen heter Pestana Krugerpark och är belägen vid Crokodile River som avgör gränsen till parken. Vi betalade en extra slant för tatt bo i luxury rum och utsikt över floden och parken. Här kommer  några biler över vår första kväll:
Vi har precis kommit fram till hotellet. Jag kliver ur duschen och jag hör hur Henrik ropar från terassen. På andra sidan floden promenerar en elefant med sin unge. Scenen är så otrolig att det är svårt att förstå att det händer här och nu!