Vi måttbeställde gardiner till vardagsrummet för ett tag sedan och nu har de äntligen kommit upp! Det gjorde verkligen hela skillnaden och det blev precis så som ja hade föreställt mig, om inte ännu bättre!

 

 Tycker att det ramar in rummet på ett fint sätt och det känns mer harmoniskt

 Henrik som oftast är skeptisk till många av mina idéer; "gardiner längs hela väggarna? Varför har du köpt en piedestal i valnöt – det kommer ju se konstigt ut till det andra" var beredd att hålla med om att det blev ganska bra. Just valet av valnöt kommer han nog också förstå då det är ett inslag som jag kommer vilja ha på fler ställen i både vardagsrum och kök.

I helgen har vi varit hemma. På fredagen var Henrik ute mid sitt nya jobb (han har ju startat eget nu), så det blev egentid för min del när kidsen somnat. På lördagen var vi och gratulerade Melvin som fyllt två år och sedan mello i sällskap av två kompisar.

Fick ett meddelande från min läkare att de senaste proverna visade ett hb på 125 och att järnvärdet också var bra så jag vågade mig på att köra ett lite mer utmanande yogapass den här helgen. Äntligen! Jag drömmer verkligen om att äntligen få träna upp min bål. Min hållning är under all kritik. Men så klart så har jag gått och blivit förkyld bara för det.

 Vi avslutade helgen med en tripp ner på Bölesholmarna för att sedan bli bortbjudna på hembakade semlor hos några vänner. Så lagom och energigivande helg. Trist på den groende förkylningen. I veckan blir jag gräsänka då Henrik åker på utbildning i ett par dagar. Just nu så håller det på att byggas hockeyrink nere i källaren. Vi har våran snickare MysPatrik hos oss och han håller nu på att bygga ut väggen för relaxen, samt sätta upp en sarg. Den gamla plastmattan är väck och istället kommer det bli en löpvänlig matta där det kommer spelas både fotboll, innebandy, pingis och gymas på. Kan nog bli skojigt för barnen hoppas jag! Vi har som sagt också en idé om att försöka kombinera innebandyrummet med ett hemmagym, men vi måste komma på någon fiffig vägglösning för detta att förvara allt sådant på utan risk för att man kan göra sig illa på det…