Igår var jag på Berners med bilen. Jag fick då meta att det skulle kosta 25.000 + moms för att få den fixad! Att en sån liten skada kan kosta så mkt!.
Pricken över i:et var när tom ringde och berättade att moses hade tuggat sönder 620 kr i molekyler.

Dock blev jag på lite bättre humör när jag fick hälsa på mina brorsbarn. Dem blir bara sötare och sötare- kan inte få nog av dem :)

I morgon får jag äntligen åka hem till norråker. Har jobbat så länge så det ska bli så skönt att få komma bort ifrån allt för ett litet tag. Dessutom är storebror hemma så de ska bli extra kul att få komma hem och umgås med honom lite.

Underbara Storebror Marcus
image188

Kl 19:00 igår slutade jag från jobbet. När jag kom hem hade älsklingen redan börjat göra ordning köttet för grillning. strax innan 22 så gick vi in på området för att titta på the Ark.
image182

De var ett jäkla ös, men tröttnade tyvärr när dem började spela låtar man inte kände igen. Självklart var mammas favoritlåt "prayer for the weekend" den sista låten dem körde.

image183
Kl 00 var det Presidenttalet - kvällens höjdpunkt. Denna gång kom Evert med skatteåterbäringen - kanades i en lina över publikhavet.
image185
"Ja, vi är inte bara ödmjuka. Tänk bara tanten med rollator som blev påkörd av tåget i Nälden i tisdags. Själv klarade hon sig nästan oskadd medan tåget blev stående i flera timmar. Det är mina takter."

image184
Jag och min favorit - De blev en riktigt trevlig lördag kväll.

Annars då?
Nu jobbar jag ända tills på onsdag, sen får jag äntligen några dagars ledighet. Mina två bröder har bergat min bil till verkstaden så i morgon ska jag äntligen dit och se till att få den fixad.
Moses ska vaccineras och vi har köpt en dator.
Jag har fått tre nya agenter i mitt team som jag ser fram emot att arbeta med. Sen är det bara två veckor kvar till min andra semester!

På ngt märkligt sätt så känner jag mig ngt nedstämd, Yran och allt har förvisso varit jätte kul, men allt det här kring bilen, försäkringen och de får mig bar att må dåligt nästan ledsen. Sen känns det som att jag jobbat i så många dagar att jag är helt tom i huvet. Förhoppningsvis så blir jag på bättre humör när jag få ta ut lite ledighet.

Nä, vet Ni vad? Jag tänker göra en irritationslista! Bara för att få avreagera mig lite:

Vad som irriterar mig:
- Människor som röker på offentligplats, speciell i busskurar och likanende, en regning dag.
- Människor som tar onödig lång tid på sig i bankomat-/matvarukön.
- 5-knappen på min mobil: den är så trög, så det tar evigheter när man ska skriva sms.
- Människor som INTE kan köra bil: oftast kvinnor; filbyten, omkörningar, utfarter.
- Ordet "om". För tillfället verkar det finnas alldeles för många om i mitt liv.
- Gnäll. Finns det ngt värre än människor som gnäller? Gnäll är ett tydligt tecken på att ma fiskar bekräftelse. "Åhh så ful jag känner mig" När människor säger så så är det så uppenbart att han/hon vill höra att "Nä, men du är jätte fin". Det finns inga fula människor och ärligt så är det bara den som egentligen ser riktigt bra ut som håller på och gnäller så. Och sedan dem som gnäller över andra, inte mindre talar illa om andra. Återigen; det är så uppenbart att det är den dåliga sälvkänslan som talar. Att man måste klanka ner på andra för att få en själv att framstå som bättre - Jag finner inga ord.
Skratta, ja, nu har iaf jag fått gnällt ifrån mig lite, dock så skulle jag aldrig sjunka så lågt i min aktning att jag skulle göra det inför ngn annan, utan håller det för mig själv.

Den som talar illa om ngn i din närvaro, talar illa om dig i din frånvaro

Den här veckan har jag jobbat 15-23, så Ni kan ju ana om hur mkt Yra det har blviit för min del. Dessutom jobbar jag helgen också. Var dock ut på stråket med min sockerbit Jennie i måndags, direkt efter jobbet. När stråket stängde blev det Marité och sedan hemgång.
Det var så himla kul att få  gå ut och bara dansa exakt hela kvällen och med en av jordens underbaraste töser dessutom! Även fast jag bara fick rå om dig under två dagar, tycker jag ändå att vi hann med varandra, prata om allt det där man längtat efter, druckit flera koppar kaffe och bara tittat på varandra. Tänk om man kunde få ha de så oftare, det är så trist att hon måste bo så långt ifrån.

image97Fast i fredgas blev det lite Yra. Cathrin och jag gick in på området och kvällen blev riktigt trevlig. Vi dansade praktiskt taget hela kvällen och humöret var på topp. Vi bröt vid två efter en burgare och utebliven karusellåkning.

Ikväll slutar jag kl 19:00. Då blir det först grillat med kärleksmannen och sedan vet jag inte vad det blir. skulle vara kul att gå ut ikväll igen, men Cathrin jobbar till 22:00 och älsklingen är inte så sugen på att gå in två dagar..

Nu jobbar jag tills på onsdag, sen väntar 4 dagars ledighet - längtar!