Eftersom Henrik hade saker med jobbet på helgen bestämde vi oss för att hitta på ngt tillsammans på fredagen efter jobbet. Vi tog cykeln och hämtade upp barnen på förskolan och stannade till och beställde pizza för att sedan cykla över till broparken.
Vi blev ganska snabbt tvugna att flytat på oss för det kom massor av bin (!)

Men det var inte värre än att vi flyttade oss längre ner i parken så fick vi mumsa ostört. Därefter fick barnen leka tills det var dags att åka hem och sova.
På lördagen åkte pappa Henrik iväg på ett golfevent med jobbet.
Han och Gorge Scott stod vid ett hål och hade utmaningar för alla spelare. Han är visst en gammal boxare som vunnit os mm. Trevlig snubbe tydligen!
Så jag och barnen fick umgås på egen hand under helgen. Vi började med ett besök vid Nydalasjän och äventyrsstigen.
Därefter packade vi ihop oss och åkte till stugan. 
(null)
Vi hade riktigt mysigt. Det är nästan som att barnen känner på sig att de måste vara lite snällare när mamma är ensam med dem. Ovanligt lite tjat på allt vad mat, skärmtid, kvällsbad och läggning heter. Att de dessutom sov kvar i sina sängar ända till 6:12 var helt otroligt!
(null)
När de vaknade satte jag på barn-TV ute i vardagsrummet. De kröp ner under en gemensam filt och jag kokade kaffe och kröp ner i sängen igen med ett TED-talk
(null)
 
(null)
På söndagen hämtade vi pappan som åkte buss ut till Hörnefors. Melker och H fiska de och jag och Lillpiga myste på.
(null)
Nu känns det som att man börjar hitta tillbaka till vardagen. Och vet ni vad jag gillar det. Jag tycker om rutinerna, de sundare matvalen, motionen som blir av och balansen mellan alltsammans.
(null)
(null)
(null)
Till helgen är det stugsista. Jag vet dock inte om det kommer bli sista helgen i stugan. Får jag önska så åker vi ut dit fler ggr även i höst. Jobbar gärna fler dagar där ifrån. Det är sällan jag upplever ett sådant lugn och ro i kroppen som på denna plats🤍