29 februari 2012

BÅÅÅRGA 2012

Partyparty

Förr förra helgen var vi ett gäng om 12 personer som åkte upp till min stuga i Borgafjäll för en helg av skid- och brädåkning, häng, relax och festligheter. Helgen var minst sagt lyckad och här kommer äntligen en liten sammanfattning av kalaset
Så här är det - Man väljer vilket humör man ska vara på!
I morse när jag vaknade bestämde jag mig för att vara extra glad, för precis som när en människa med dåligt humör smittar ner andra och får sin omgivning att bli precis likadan så har ett gott humör precis samma sak - och vist fungerar det! Är man inte på bra humör så blir man om inte annat de när man är extra trevlig, vågar bryta svenne-reglerna och börja spontanprata med folk man inte känner, ge spontana komplimanger eller bara ler extra mkt mot dem man möter!
Uppsatsen går fint, min examenspartner är en hejare på att skriva och vi får bra respons från våran handledare. Träningen rullarpå som inget annat och jag är på gymmet minst en gång per dag (oftast morgon och kväll numera). Är inne i ett flow nu där jag känner att jag skulle nog kunna vara nykterist för resten av livet och jag har hittat en kostform som både ger mig energi och tar bort allt överflödigt onödigt!
Jag ska tipsa om en app som heter JEFIT, blev utsedd till 2011 bästa app som är det perfekta "hjälpmedlet" för dig som gymmar. Du lägger in alla dina mått och gör upp scheman för varje vecka hur du ska träna, det finns över 100 olika tips på övningar och för varje vecka uppdaterar du dina mått (man kan lägga in bilder om man så vill) för att kunna se hur du utvecklas. Beroende på om du vill gå ner i vikt, bulka eller bara träna vanligt så får man olika tips på förbättringar allt eftersom - Och Appen är helt gratis!
Nej nu ska jag försöka klippa ihop filmen från våran helg uppe i Borgafjäll. Det har tagit över 30 min av att bara ladda upp alla klipp iMovie!
Är det vår nu?
Tog längdskidorna och åkte ner till mormor i morse och skottade av hennes tak och åt en hembakad semla. Hennes bakverk is da kine! Efteråt åkte jag på sjön hem medans hundarna sprang som två lyckopiller fram och tillbaka - det har varit helt magiskt ute idag!
Far och mor är i Ösd och jag är i skrivande stund helt alena - astrist! Borde ta tag och skicka in till fler internships och skriva mer på uppsatsen. Jag har som längst kommit till att leta fram lite fakta.. Jag är så uttråkad att jag till och med tittat på tv!
Men.. Man måste ju ha tråkigt för att kunna uppskatta när man har kul  och nog väntar det allt en hel del kul här framöver! Nu blir det dusch, har lovat att styra middag tills att mammut och papput kommer hem. Fann en fläskfil'e så vi få se vad fantasin kokar ihop!
Hade det inte varit för mitt alkoholstopp så hade jag korkat upp en montepulciano vall polichella och tagit med mig in i duschen, men han får hållas - babe 2012 here we go!