Något som jag oroade mig lite för var när Melker skulle träffa Mina för första gången. Hur skulle han ta det att nu är det en till människa som ska bo med oss? En till person att dela uppmärksamhet och kärlek med.
 Jag hade hört att en sådan omställning kan liknas med att om Henrik skulle komma hem med en till kvinna som skulle bo tillsammans med oss - känns ju inte jättekul..

(null)
Men just första mötet gick över förväntan. Han blev jätteglad, ville krama, pussa och hålla i. När vi sitter med henne kommer han gärna och kryper upp bredvid och klappar snällt på lillasyster. Det blir många pussar och han vill gärna hjälpa till med tutten och snuttekaninen.
(null)
Hjärtat svämmar över av värme. Han är helt underbar med henne. Nu har det bara gått lite mer än en vecka, men vi är noga med att överösa honom med extra mycket kärlek nu. Tillåter honom att vara "liten" och hittar på saker med honom på tumanhand.
(null)
Stundvis blir han som sagt "liten", vill ha tutte och sitta i mammas famn som lillasyster. Eller som här: krypa ner i babyskyddet och vara som lillasyster. Vi försöker uppmuntra alla hans känslor - det har vi väl egentligen alltid gjort (är man ledsen så ska man känna att det är ok att vara det osv). Vill han vara "bäbis" så är det hans sätt att hantera den nya familjeomställningen. Det viktiga är att han får känna att han är världens bästa hur än han väljer att vara. 

Mammas Melker - du är min bästaSamma kväll som vi kommer hem från BB plockar Henrik fram ett ihopvikt papper och täcker över till mig men orden "det här är du värd"
Jag blåste nästan av stolen. Han har köpt en resa till Kap Verde i April nästa år för hela familjen.
(null)
(null)
En vecka på Hotel RUI Touareg med åkband🥂, som ligger precis vid stranden.
(null)
(null)
(null)     
(null)
Kap Verde är känd, förutom för sina stränder, även för surfning. Ska bli så innerligt kul att få surfa igen!
(null)
(null)

30 regnfria dagar i April🤙🏼

Förutom att hela vår lilla familj åker så följer även våra bästa vänner med familj med. Förra resan blev en succé - jag kan inte tänka mig att denna resa ska bli ett undantag!
(null)

Tack för en så fantastisk present - du är makalös❤️

29 maj 2018

Mina

Familylife

En vecka idag,

På samma gång som det känns helt ofattbart, som en enda dröm, känns hon samtidigt så självklar.
Hon är en del av vår lilla familj och hon passar oss helt perfekt. Inget känns större än att vi efter all väntan, förtvivlan, tårar, besvikelse och motgångar äntligen fått bli föräldrar till två friska och välmående barn. Vi känner en så enorm tacksamhet!
(null)
Så låt mig presentera: Mina
Född: 22 maj kl 08:11
Vikt 4,025 kg 51 cm kärlek

Namnet är efter min mormor. Drömmen har alltid varit att få namnge mitt barn efter henne om jag någonsin skulle blir mor till en flicka. Det gläder mig att även Henrik tycker om namnet så att det kunde bli möjligt.

Tack, Mina🌸 Tack för att du äntligen kom till oss. Du var värd precis all väntan!