Fick en avi med posten igår, om att ett paket skulle hämtas ut. Jag var helt övertygad om att det var klänningen som jag glömde hos Hanna (hon skulle posta upp den till mig). Istället visade det sig vara mitt visum!!

Tjolahopp, det gick fort det! Allt är därmed fixat och klart. Däremot så har boendet strulat till det för oss. Det var så gott som klart, men nu så har en av tjejerna ångrat sig och vill bo kvar där. Tycker synd om Madde och Jennie - för jag är helt övertygad om att det är min "lägenhets-otur" som är framme och spökar igen. Nåväl, lika väl som jag vet att grejjer bruckar fucka upp sig för mig, så vet jag att saker och ting ändå kommer att lösa sig.

Och nu tittar solen fram... Härligt!

God härlig morgon på er,

Hemma och filmmys blev det igår istället. Mamma bjöd på vin och ostar. Hon är bland de bästa jag vet, just nu sitter hon och stickar (förbrilt) en pippi-tröjja som hon hoppas på ska hinna bli klar med innan jag åker och undan går det. Hur rar är man inte då. Kommer vara perfekt att dra på sig om kvällarna!

Väckaren ringde 9 i morse, bestämde mig innan jag somnade att jag skulle ta tag i min klädsituation som mer eller mindra börjat urarta inne i mitt gamla flickrum. Och nu  har samtliga kartonger tömts, vissa kläder har redan funnit sin plats i garderoberna, medan andra ligger prydligt vikta på sängen i väntan på att få sin egna plats.

Frukost

Nu ska jag smida om för att bege mig ner till mormor för 11-kaffe. Regnet öser ner ute, men jag trivs - stormtrivs!

Glad,

Nu har jag äntligen min lilla Moses här hos mig. Kändes som att det var länge sen.. h€ar haft brorsbarnen och mormor på middag här idag. Jag gjorde creme brulee till efterrätt. Haha jani, det blev ju sådär - tror jag. Har ju som aldrig ätit det tidgare så jag kan väl egentligen inte fastställa att det inte smakade som det skulle, menne.. Gästerna gillade det iaf. Dålig fräs på gasgrejjen, tror att det va de som gjorde att jag torskade med hela skiten, men vadå - socker är ju socker och snäll blir vi ju alla av det!

Nu blir det egenmys..

... Eller ska det bli en tur på byn. Anyway, jag är så nöjd över att vara hemma!