Det blev ingen grillning ikväll, tjejen som vi skulle vara hos fick förhinder, trist. Så nu har jag lagat min egen mat, blev en kycklinghistoria, funkar alltid!

Anyway, sitter och väntar på att Samira ska komma hit. Jag har nu diskat, ducshat, vikit tvätt, sminkat och klätt mig, samt rastat Moses. Men så hände ngt häpnansväckande! När jag stod framför spegeln och skulle sätta upp håret, så såg jag det! det bara fanns där och jag hade aldrig sett dem förut! Jag har fått muskler! Herre jävlar va paff jag blev, så jag kunde inte låtabli utan började spänna mina spinkiga armar och då jäklar syntes dom ännu mer! Det är fortfarande små rackare men det är just det att muskelfästena har blivit mer synliga - Fränt!
Shit, nu kommer jag stå och spänna mig framför spegeln mellan varje ruderkorstning vaarje dag, bäst att kliva upp 5 min tidigare fortsättningsvis =P
Synd att jag lämnat in kameras, förvänta Er spännisbilder om 3 veckor! haha

Herre gud, ska nog inte blogga när man tagit sig en öl ser jag. Skratta. Nu ska jag ta och rasta Moses igen.
.. återstår av dagen sedan får jag gå hem och göra helg. Sitter just nu och väntar på att min säljare ska göra sina sista försäljningar så att jag kan göra klart faktureringen för den här månaden.

Samira frågade lite snällt om jag var allergisk mot  kött, lax, halumiost, grönsaker eller gratäng. Hon är allatiders, va trevligt det ska bli att få spendera lite tid med henne!

Var på massage nu 14:30. Berättade för massören att jag är så knepig under högra skulderbladet, så han har knäckt och tyckt och tro på fanken att nu är det helt borta! Vilken mirakelkarl säger jag då bara! När allt tänjande och knäckande var över återgick han till vanlig massage och vanligtvis så brukar jag babbla på om allt och ingenting med han (översociala jag) men denna gång somnade jag (!) vaknade till av att jag låg och gapade och tänkte "shit! bara jag inte har legat och dregglat på golvet så att karln halkat och slagit ihjäl sig!".
För Er som inte vet så har jag ett ovanligt salivöverflöd sedan jag som tonåring idrottade väldigt mkt. Hursomhaver så var ingen skada gjord och jag kunde gå därifrån nöjd och belåten.

Nej, nu får jag passa på att önska Er en trevlig valborgsmässoafton för nu gör jag helg!
image1027
Onsdag, fast med fredagsfeeling. 13,5 grader var det i morse när jag tittade på termometern och kan man göra annat än dra på läpparna?

Hon lyckades - Planerna var att jag skulle gå på bio ikväll. Istället ringer Samira mig och berättar att jag var välkommen på grillmiddag ikväll. Hon flyttar ju till Rhodos snart och jag kunde inte tacka nej till att få spendera lite tid med henne innan hon sticker.Det finns ngt som jag har väldigt svårt för: Människor som alltid kommer med ursäkter och bortförklaringar. Det kan vara en ursäkt att de kommer försent, att det glömt bort ngt eller ursäkter till dåliga handlingar.
En gång för alla vill jag slå fast vid att jag aldrig  kommer vara intresserad av varför du var 10 min försenad, varför du glömde bort att ta med dig den saken, varför du du begick det misstaget.
Att människor inte förstår bättre och istället svarar att "Jag förstår att du blir upprörd, fortsättningsvis kommer jag se till att vara i tid".
Det är så mkt effektivare och det finns så många som vet om det också, men ändå kommer de med lama ursäkter, bara för att de är för fega att stå för sina misstag. Så länge du fortsätter med ursäkter, skyller dina misstag på andra, vinner du ingen respekt - inte min iaf.


Ingen förnuftig person har någonsin kommit med en ursäkt.
Ralph Waldo Emerson (1803-1882)

Oftast är en ursäkt en ännu större oartighet.
Samuel Johnson (1709-1784)

Slut på kafferasten nu..