Igår klev jag upp kl 6, gick på jobbet vid halv åtta. Fick min efterlängtade massage, sedan kl 13 så bar det iväg till Backe. Väl där gjorde jag ett kort stopp och lämnade Moses och Tom, sedan körde jag vidare till Örnsköldsvik. Jag ska spendera hegen där hos Liza.

Igårkväll var det RIXfm festval. Det var uppträdande av bl a E-type, Velvet, Idolola och ngn till som jag och Liza trodde var Sebastian. Shit the same. Det var trevligt iaf, sedan när allt var slut runt 22 så körde jag hemm oss till Liza. Hon bor verkligenjätte fint, så stor lägenhet för att vara en etta.

-vi bestämde oss igårkväll för att vi skulle sova ut. Likt förbannat vaknade jag flera ggr i morse och tillslut orkade jag inte dra mig längre utan klev upp och kolla vad klockan var. Den var 8 =/

Idag ska vi spendera hela dagen med att göra oss fina inför ikväll ;) Vi ska ha en riktig tjejdag! Det ska bli kul. Skratta dem som känner mig vet ju hur mi förra vistelse i Övik var, så vi får hoppas på att Övik gör ett bättre intryck på mig den här gången.
VerköslottJag hann inte med att lägga in bilderna från middagen ute på verkö slott, så dem kommer här nu istället.


Igår var det midsommarsmiddag hemma hos mamma och pappa, där mormor, morfar, Anna-Lena och Kjell också var bjudna. Jätte trevligt var det. Vi åt upp Harren som Tom drog upp vid flottarsele på 1,1kg, jätte gott. Sedan bar det iväg på dans i Brattbäcken. Jätte trevligt att få dansa lite och träffa allt folk.
Ikväll är det dans på Parken, det ska bli kul!
Nu väntar vi alla på att pappa ska tända grillen.

image112
midsommarstången som jag och Tom gjorde. Som pricken över i:et satte pappa en plagga på toppen.


Hoppas att Ni alla har en trevlig midsommarhelg!
Ännu en sovmorgon opch jag njuter verkligen. Nu bär det bara av till Ramsele till hälsokällan för att fulla på med lite mer kix, sen blir det äntligen Norråker. Idag åker dessutom Cathrin ner till Sthlm. Hon kunde ju inte följa med upp till Norråker för hon skulle följa med sunblocktöserna till Finnland och jobba. Pamela Anderson skulle visst vara konfrensier. Helt otroligt att denna kvinna fyller 40 år!! Tycker att hon sett lika dan ut dem senaste 15 åren. Helt fantastiskt!

Pamela gjorde nyligen en kortare inspeling för baywatch igen. Kan  Ni se skillnaden på då och nu?