23 juni 2018

Det första leendet

Kids

En månad gammal och de första leendena har börjat komma. Det är verkligen något magiskt. Man ser hur hon flackar och flänger med blicken. Till slut lyckas hon fästa sina ögon i dina och sedan kommer leendet. Mitt hjärta svämmar över av värme - min lilla lilla människa🌸
(null)
Morfarn är skojig
Hon har också börjat extrementera med rösten. Nu är det andra morgonen som hon ligger och tjuter till med rösten så att det låter nästan som någon slags fågel. Svårt att beskriva men hon verkar märka att hon kan börja styra smått över hur man gör med rösten. Tänk att något så litet kan vara så stort.

När vi sätter oss i bilen och alla fyra sitter i sköljer tanken över mig - herre gud vi är tvåbarnsföräldrar! Det känns helt overkligt. Jag har redan hunnit glömma bort Mina en gång (tur att Henrik kom ihåg henne och hade redan satt henne i bilen, men ah ni fattar). Med Melker minns jag att vi kunde, när han var ETT ÅR, forfarande glömma bort att köpa välling, blöjor etc när vi var och veckohandlade... 
(null)
Tänk att vi fick turen att bli föräldrar till två friska små barn
(null) 
Sluta killas, Mina!
Och nu är vi alltså fyra och en "riktig" familj - en storartad känsla!
(null)
Omställningen från ett till två barn må vara stor. Egentid och tid för varandra må i princip vara obefintlig, men även fast det är en flagrant skillnad från livet innan skulle jag verkligen inte vilja ha det på något annat sätt.
(null)

(null)
Mamma, lillasyster bara killas hela tiden! (null) 
(null)
Härliga ni - tänk att två små liv kan göra mitt liv underbart bara genom att finnas till20 juni 2018

Aloha

Hawaii

Här om veckan fick vi ett stort paket på posten från Hawaii. Där i fanns en keps och en bok till Melker, två pyjamaser, ett par byxor, skötbäskprylar och ett tugghalsband till Mina. Hawaiisnax, sockar, nässesär, hudvårdsprodukter och massa mer till mig och Henrik. Kort sagt var det ett paket med alldeles för mycket fint
- bara frakten är bara för mycket! (null)
Hur söta var inte dessa byxor?
(null)
Med i paketet fanns även ett handskrivet kort med en önskan om att vi skulle komma och hälsa på snart och som jag skulle vilja det!
(null)
Vi har pratat om att försöka göra en resa ev nästa år när minsta är lite större. Men att flyga runt halva jordklotet är en utmaning som kommer innebära mellanlandningar och jetlagjusteringar vilket kommer innebära nog en dubbelt så dyr resa. Jag hoppas att vi kan få till det ändå!
Planen just nu är att mellanlanda några dagar i L.A på ditvägen och Miami på vägen tillbaka. Men vi får se som sagt. Nu blev det dessutom Kap Verde till våren så vi måste se att Henrik kan få ledigt så länge.

Hoppas hoppas🌺