Årets första nyckelpiga

Mormor och jag åkte ner och hälsadepå morfar på Tåsjögården och var även en sväng på graven med rosor


Nätmelon nere vid sjön. Marcus och barnen kom förbi och hälsadepå. Nu ska jag in i duschen göra mina fötter och seda ärvi bjudna på miggad på Guldkusten.

30 maj 2009

Ploppen


Åhh vilken morgon,
Solen strålar och trots blpsten så är det verkligen varmt ute. Idag ska jag njuta till 1000 av varje minut här uppe. När jag kom fram hit väntade mamma och Marcus med grillat - åhh så gott det var! Mammas vitlöksbröd är som inga andra vitlöksbrön - det vattnas i munnen av blotta tanken på dem. Salladen, dressingen till, de soltorkade tomaterna, osten, saltet och svartpepparen - försvinnande gott!

Mamma hade dessutom plockat årets första "plopper" (som vi säger här uppe i Norråker) Nu känns det att sommaren är här, åhh som jag har längtat!


Fasters goaste var ju också där och välkomnade en. Har längtat väldigt mkt efter dem! Nu ska jag äta lite frukost, sedan bär det av till mormor på kaffe. Trevlig helg allesammans!
God morgon,
Picnicken igår var mysig - men kall. Vi kastade lite frizbee till pojkarna och sedan beslöt vi oss för att fortsätta hemma istället och se en film istället.


fredag och snart helg - jösses vad tiden går! Jag ska alldeles strax rusa iväg på jobbet och fortsätta med utbildningen. Iefter middag åker jag till Norråker och Tom till Backe.

Premiär för mina byxor som jag köpte i vintras - verkligen sköna! nej nu är det brottom. vi hörs!