När jag kom hem åkte jag och hälsade på Marielle och barnen, Vanja hade precis vaknat och de bjöd på julthe och pepparkakor - längtar verkligen efter att få ta fram adventsstakarna och dricka glögg nu!

Sedan wprovkörde jag föräldrarnas nya merca - jättefin bil. Lämnade min kamera kvar i Ösd, så att Tom fick ha den i helgen och så tog jag mammas gamla kamera, men här är iaf några bilder från våran eftermiddagspromenad: 
Härligt att känna hur det sprakar under fötterna när man går, verkligen synd att jag inte hade den rätta kameran med mig, för gud vilka många vackra bilder jag skulle kunna ta på detta vackra landskap!
Under promenaden plockade vi på oss en massa torkkade/döda/fryska blommor/gräs etc. Vi ska nämligen på middag hos Marcus och Marielle kl 19:00 och tänkte övverräcka en liten blomma, så jag bestämde mig för att vara lite kreativ försökte mig på ett blomsterarrangemang...

Och såhär brev det.

Var tvungen att ta ett litet kort på min lilla halloween-apelsin - man tager vad man haver, heter det inte så?


Avslutar med en bild som visar någorlunda hur brun jag blev. Inga ojämnheter och färgen är verken gyllenbrun, inte gul, inte orange och inte grå. Kommer jag deffenitivt göra fler ggr om så tillfälle ges.

Nej, nu ska jag gå och blanda lite drinkar till oss här hemma. Ha en underbar helg!
Flyget ner gick bra, frukosten på flyget var under all kritik. Jag landade omkring 07:30, åkte in och bort till Gamla Stan för att träffa Jennie som jobbade på Acne igår.

Tummen upp för Acnes stora,härliga toalett...

Räddaren i nöden - Jennie bjöd på frukos

Charmigt, istället för blommor, ljus etc på borde hade man kryddor. Väldigt fint och så doftade det väldigt gott!

På väggarna hänge gamla skolplancher, blir lite nostalgisk då vi faktiskt använde oss utav sådana på min skola när jag var lite. När skolan sedan lades ner och soldes så passade min mamma på att plocka på sig några :)

Lagomt till 10:00 åkte jag in och började min shopping, för att sedan åka till Odenplan och Fakermaker.

Längs nästan alla väggar hänger mängder med olika hår. dagens film blev SATC-filmen

Mitt hår


Jossefin satt i 30 min och bara stylade mitt hår efter att håret var ditsatt igen och såhär fin blir man
(dålig bild - tog det i ett provrum med kass belysning)

Lunchtime = Jennietime!

En Mocablanco som alltid - sagolikt gott!


Blev en del shopping, dock inte dessa vackra på Zara. Se men inte köpa är ngt som blivit väldigt påtagligt när man blivit student och när man börjar titta på skor som kostar mer än vad min bilförsäkring så är man ute på djupt vatten...Ska avslöja en "fobi" som jag har. Jag skulle nämligen ALDRIG röra vid handtaget i rulltrappan! BLotta tanken av alla händer (som man inte har en aning om var de har varit) som tagit i dessa - Ger mig rysningar


Kl 17:30 hade jag tid på roombrun för att göra en spray tanning. Väl där fick jag veta att den rätta sprayen var slut och att de inte skulle få in den först om 10 dagar. Dock hade de en annan och det som tydligen skilljde dem emellan var att den "rätta" innehöll mer olja och var vårdande för huden, samt doftade cocos. Men vi körde på iaf
Lightning
Här är sprayrummet..
Lightning
Sprayen...

Själva sprayningen gick väldigt fort. Efteråt blev man torkad med en fön och det hela tog allt som allt kanske 15 min. Underbart var det iaf att få hoppa in i mjukisdress och lågskor. Viktigt var nu att jag inte fick duscha/tvätta mig på 8 timmar. Resultatet skulel inte komma visa sig förän nästa dag sade hon.
efter det åkte jag och mötte upp Jennie igen och vi åkte hem till henne en sväng innan hon körde ut mig till Arlanda.

Omkring 23:30 kom jag i säng. Min dag igår jag jättetrevlig, jag uppskattar verkligen shopping på egen hand och tid för mig själv. Dock var det underbart att få träffa min vän - min bästa vän. Längtar reda tills nästa gång vi ses!
och nu till resultatet - den nakna sanningen

Helt perfekt!!! Det luktade verkligen inte lingon, men resultatet blev över förväntan! Hade aldrig trott att det skule bli såhär bra. Inget smink idag!

Nej nu måste jag skynda mig. Mamma och pappa köpte en ny bil igår och jag ska köra hem den andra bilen till Norråker som står uppe på Jemtbil.

Trevlig helg på er..
Nu har jag varit vaken i 40 min och trots att klockan bara är 5:oo än så länge så är jag klarvaken! Har nu tittat på yr.no och konstaterat att det kommer bli 4 grader varmt och regnigt i Sthlm idag, så det blir den varma vinterjackan och paraply. Missbedömde tiden i morse, knde nog ha sovit ett tag till med tanke på att jag behöver inte äta ngn frukost ( vilket burkar ta mestadels av tiden för mig på morgonen) utan kom ju på att frukost ingår ju med det här flyget.

Nu har jag lagt över mina låtar på mp3spelaren och ska se till att packa den lilla packning jag kommer behöva ta med mig. Så drygt det här med att man inte får ha obegränsat med vetskor på flyget, måste alltid ta med mig en väska som kan gå som bagage på hemvägen för att jag ska kunna få med mig allt schampo, inpackningar och leavinprodukter. Fast det har visat sig vara ganska bekvämt om man shoppar, dessutom så misstänker jag att paraplys klassas som "vapen" i flygplanssammanhang..

Trevlig dag på er allesammans