Näst sista dagen åkte vi till Oceanword,
Oceanworld var precis som det låter; en havsvärld med alla mäjliga djur.

Birdshow:

Den här fågeln kunde räkna. Han fick två tal adderade..

Därefter plingade den i klockan precis lika många ggr som summan blev. Värd att nämna var att jag blev ngt missstänksam och kollde efter signaler eller tecken till fågeln som skulle säga till den när dne skulle sluta plinga - imponerande :)

Sedan visades en show med sjölejon. Oerhört charmiga djur måste jag säga, inte minst väldigt kloka!

Minen efter att ha fått en förfrågan om en kyss av husse... ;)


Marenge


Dt här sjölejonet snodde runt som bara den, helt obegripligt va snabbt dne kunde snurra!!

Delfinshow

De fanns stora fågelburar som man kunde gå in i..Tigrarna var de enda djuren man inte fick vara tillsammans med...


En bild på Porto Plata, staden/stället där man spelade in jurasikpark-filmerna


Det kommer att komma en allra sista uppdatering från våran resa och givetvis har jag sparat det bästa till sist!!
Showtime,

Varje kväll klockan 22:00 visas en dansshow med olika teman. Dansarna var under dagarna vanlig personal, jobbade vid handdukarna, uthyrningsställen etc och gjorde alltså dessa shower VARJE kväll efter en hel dags slitande. Det var många ggr inte det bästa man kanske hade sett, men det var just de som var charmen med det hela. Många klädbyten och scener.

Oh, baby don´t you wanna dance up on me?...

I´m a slave for you..
 
Som jag nämt tidigare så var det buffé frukost, lunch, middag. Men ngt som verkligen var en höjdare var frukosten! Trots att ostskivorna var tjocka och den naturella yogurten var sötad så var frukten, jousen, kroasant:erna (om de nu stavas så) och tomaterna himmelska!
badarpojken

One Bahia Principe, porfavore..


Update from home:
Jag har nu skalat av mina jobbalternativ till två. Kundtjänstjobbet på jämtkraft kändes inte allt för spännande, så jag pendlar mellan banken och praktiksamordnarjobbet. På onsdag kommer jag träffa rektorn för att få en bättre uppfattning om vad mina exakta arbetsuppgifter komme rinnebära. Jag fick dessutom veta att min timlön skulle öka med 20 kr vilket får mig att luta ännu mer mot samordna-jobbet. Men vi får se först på onsdag. Låter de kul och utmanande tar jag det!Är i Norråker nu, åkte hem med mamma och pappa som var till stan idag. Ni kan inte ana hur glad Silas-grabben blev. Har nmog aldrig sett han så glad. Han hoppade HÖGT framför mig flera ggr ända tills han hoppade rekt upp i famnen medans jag stod raklång. Mammas lillkille!