30 november 2008

Min mysiga lördag

Min morgon i bilder:


mamma spelar jullåtar på pianot

medans pappa lagar frukost..
Leo och jag bakade pepparkakor... och gjorde ett jättefint pepparkakshus där man kunde parkera pepparkaks-skotern.

På eftermiddagen var det julskyltning i byn. Sparktävling, tipsruna och diverse gissningslekar. Sedan vid 18-tiden åkte jag ner till Hanna för vin och -spelkväll. Vi spelade ett spel som hette "helt hysteriskt" (tror jag)

Ibland åkte man på att ha ett vist tvång under spelets gång

Hanna

charader

ett tvång var bl a att man alltid var tvungen att ha tungan ute när man pratade

Emma
Det var så trevligt igår! Ser verkligen fram emot annandagen!

Måste även berätta om helgens mest otippade/klantigaste/otippade händelse nämligen en blandning av desa två:

BLir det här resultatet...

Mina vänner, jag är numera en ordentligt mörk brunett (!) Har nog inte varit så här mörk sedan jag föddes (och då med svart hår). Nåväl, detta är ett klart bevis på att man kan inte lita på att det blir den färg det är på förpackningen. Ja vad säger man...? Nu har jag varit mörkhårig också. Få se vad Tom säger ikväll när han ser mig - han lär väl börja gråta..

Men visst ja! Jag har ju fått börja äta som vanligt igen! Jag berättar mer om det i morgon, nu ska jag vara lite faster innan jag åker tillbaka till stan igen. Sköt om er!

28 november 2008

Dagens skönaste kille

Jag spinner vidare på dansklippen - jag kan inte hjälpa det. De är ju så otroligt roliga! Just den här killen känner jag att jag avundas lite smått. Tänk att komma hem från jobbet och bara sätta på en 80-talsdänga och sedan bara casealös på golvet som om man vorde europas bästa dansare. Nä, gott folk... Sådanna människor borde det finnas fler utav...

Pratade nyss med Hanna. Hon bjöd hem mig i morgon på slumberparty hos henne tillsammans med Emma och Angelica. Vi ska basta och dricka bärs i god vänners lag.

Vill också passa på att tacka för det fina inlägget - Nanana nana can´t tuch this!