Det va ju som bekant sommarsittning på skolan i fredags:

Linn-Kristin                                  Gabbe

Fia                             Johan

Emma                         Gustav

Och kvällens bästa Susanne!

Köpte mig en jacka för ngn månad sen. det tog veckor innan den kom och när den äntligen gör det är den i fel storlek - hej 34! 250 .- och tre veckor till skulle det ta för att få den i 36, så jag beslöt mig för att behålla skiten.

I övrigt så är jag väldigt trött, klev upp kl 7 i lärdags och åkte buss med Maria upp till Norråker. Jag fick äntligen träffa min lilla kille som varit borta aldeles för länge och gud så glad han blev när han fick se mig.

Jag har också kört grävmaskin i helgen. Hahha, jo det är faktiskt sant. Pappa har ju diverse maskiner och prylar där hemma så jag tyckte att det var på tiden att jag fick provsmaka litegran också. Trodde till en början att det skulle vara svårt att manövrera med alla spakar, men det gick galant. Sen körde jag sönder den. Fast det var inte mitt fel, menjäklar vilken grop jag grävde sen!

Nu är jag tillbaka i Ösd, lillgrabben har fåttfölja med och jag har flyttat in i min nya lägenhet. Väldigt skönt att få ha sitt eget igen måste jag säga. det är en liten etta som ligger ovanför åhléns - en tillfällig lösning tills jag åker till L.A och appropå det så skickar jag in ansökan alldeles alldeles strax. Behöver nu bara tejp, ett gem eller ngt som jag kan sätta fast min bild på till min ansökan.

Nej, nu kan jag inte sitta här mer. Ha en strålande start på veckan!

Jobbat jobbat,

Jag måste erkänna att jag återigen stortrivs med mitt jobb. Denna vecka har jag gjort massor av affärer, vet inte alls vart lusten kom ifrån? Men det har gått fantastiskt bra. Det är fredag mina vänner, det är sommarsittning på skolan och jag ska nu bara packa min väska inför en helg i norråker i morgon och sedan ska jag dra bort till en klasskompis för lite förtrevligheter.


Haha ha en strålande helg mina fina fina fina!

Som väntat,

Anna Bergendahl och Sverige tog sig inte ens till finalen.. Herre gud Sverige, vad håller ni på med? Ni gjorde ju samma grej i fjol när ni röstade fram Marlena..

Fredag, min fina! Jobba nu då, sen ikväll är det sommarsittningen på skolan, kan bli riktigt trevligt! Dock ska jag med en buss kl 7 i morgonbitti upp till Norråker och min lilla Silas. som jag längtar efter han nu, det går inte beskriva.