Jag är helt slut. Mamma överträffade sig själv idag (om man nu ngnsin kunde tro att detta vore möjligt). Efterrätten med dajmtårtan var verkligen pricken över i:et och nu sitter jag här kämpandes för att inte somna (matkoma kallas det).


Slingorna blev jättebra, i morgon ska jag lägga i färgen också som ska sätta stuns på kaluffsen. Fick btw besök i duschen idag. När jag står där och tvålar in ansiktet som mest känner jag hur ngt stryker omkring runt mina ben. Jag sköljer bort tvålen i ögonen och ser hur Silas tittar upp på mig, blöt, viftandes på svansen...

Dagens skönaste:
Nere i Nyåkern hos mormor och morfar, går jag in med valpen till morfar (som ligger i sin säng) för att visa upp honom.
- Vad heter han? Frågar min havlt döva morfar
- Han heter Silas.
- Egon?! De va ett bra namn det!
Silas fick för fösta gången uppleva gammelvägen på väg ner till 11-kaffet


För att ha en bruten lilltå så kan han springa väldigt fort :)Mellan tvättarna körde pappa upp mig till Rolfs boern så att jag kunde åka skidor därifrån och hem med wilson och MosesKameran la av efter 3 bilder, så fler blev det inte. Nu sitter jag med hårfärg i håret som mamma hjälp mig med att sätta i. Sedan väntar middag här hemma med Marcus och hans familj som sällskap.
Nej, nu måste jag tvätta ur det här innan håret börjar trilla av från skallen!

Igår var det trevligt. Jag åkte bort till bror och hälsade på. Innom kort kom även Lawson, Hanna, Mella, Greger, Andreas, Henke och hans tjej. Vi bestämde oss för pimpelfiske idag, men eftersom man har lovat bättre väder i morgon så skjuter vi på det.
På dagens agenda står istället tvätt, hårfärgning och ev längdskidåkning. Nu ska vi strax gå ner till mormor och morfar.

Liten Moses

Gud så härligt det är med helg!!