29 mars 2008

Valpsjuka

image854
Jag och Moses

Vi har pratat länge om att skaffa en till hund. Svärmor vill så småningom para Molly med Moses och nu lutar det mer och mer att vi ska ta en valp i så fall från den kullen. När man får se klipp som detta så blir man ju helt salig:


Jag hoppas att Ni förstod att jag skämtade när jag skrev att det var Moses jag hade runt halsen på kortet ovan, det är en rävpäls. Nu lär jag väl få alla djurskyddsaktiviter efter mig.....
Klockan är nu 15:50 så Tom kommer nog hem när som hellst hoppas jag. Moses och jag har varit ute och kastat lite pinne och gjort stan, så nu när vi kom in var jag tvungen att ställa han i duschen och tvätta av "göre tå föttren på´n". Det är så roligt för han aälskar visst allt sånnt; att få bli ompysslad. han blir lika glad varje gång han ser att jag tar fram borsten eller klotången :)

Ha en fortsatt trevlig helg mina vänner!

<a href="http://www.weareyourfriends.net/"><img src="http://www.weareyourfriends.net/button.php?u=Nerve2" alt="Blogg-Topplista" border="0" /></a>
Va skönt jag har sovit inatt. När jag vaknade i morse av att Moses stod på min mage och stirrade på mig kl 9:00 trodde jag inte att jag ngnsin ville lämna sängen.
Efter promenaden med Moses gick jag på stan för att möta upp med mamma. VI handlade lite presenter till Leo och Vanja. Det blev fräna kläder till lilltösen och  två böcker till Leo. Den ena var Lilla spöket Laban ( han har ju en lossaskompis som heter så, som han går och har i handen) och en Leo-bok
image852
Sedan gick vi och fikade på Wedemarks
image853
Mor, lilla mor

Nu har hon och pappa åkt till Marcus och Marielle och jag har gått hem för att gå ut med Moses igen, hade jag tänkt. Kl:16:00 slutar Tom och då bär det av till Backe.

17 dagar kvar...

DAGENS SKÖNASTE KILLE:

När klockan slog 17:00 stängde vi ner allt och begav oss till Marktwain för afterwork både Team hanna och tem Emma-lisa. Det var mkt trevligt, även fast buffén var kycklingfilé så som jag åt till lunch och att jag fick nöjja mig med alkoholfria drycker.
image846
Axel, Fredrik, Bert-ove (min chef)
image847
Hanna T, Andreas och TL-Hanna
image848
Mina två agenter Mathias och Peder

Vid 19:30 lämnade jag sällskapet och gick upp till Hotell Emma, där min fina mor satt i en svit helt för sig själv. När jag kom dit visade det sig att pappa bestämt sig för att köra yttligare en gång till Ösd så han var också där!
image849


Vi tittade på Let´s dance och sedan gick jag hem till Tom och Moses. nu har vi städat hela lägenheten, skurat och dammtorkat, så jag ser verkligen fram emot att gå och lägga mig nu.
I morgon väntar innebandyavslutning i Backe med middag och festligheter. Få se om jag hinner gymma ngt innan det bär iväg.Du ska veta att jag är snabb, jag kör 20 minuter på en kvart!
(pappa om att det inte skulle ta lång tid för honom att köra till Norråker fram och tillbaka)