30 november 2010

Brrr

Bara mina fåniga ord

Sitter i biblioteket,

Klockan närmar sig 17 och jag har mer eller mindre befunnit mig här hela dagen. Ute har det börjat mörkna och vi kan inte haft mer än 10-12 grader idag. Man kulle kunna tro att det skulle vara varmare här inne i biblioteket, men jag börjar faktiskt tvivla. Överväger att ta med mig vantar i morgon..

Men jag ska inte klaga, pratade med pappa i morse och hörde att de hade 20 minusgrader där hemma och snart får jag njuta av värmen igen - som jag längtar! Appropå i morgon så är det dax för exam igen, det sista innan final. Helt otroligt att det endast återstår 23 dagar - det känns i både kropp och själ vill jag lova.

Nej oj, nu måste jag packa ihop och bege mig hemmåt. En varm dusch och lite mat i magen ska nog kunna få mig att hitta tillbaka till min study-spirit!

27 november 2010

Thanksgiving part two

Resor

På kvällen var vi bjudna till en tjej som heter Camille,

Det är en tjej som jobbar i kafiterarian på skolan och som Madde blivit vän med. Hon bjöd hem oss alla 5 till sig på thanksgiving bara sådär och inga var gladare än vi!

Det var mat i mängder och gott som bara den.

Det var allt jag ngnsin hade hoppats på att thanksgiving skulle vara. Runnt våra fötter sprang 6 små taxar, vi hade ett gay-par, en svart äldre mystisk man i hatt, ett vitt medelålderspar och ett stökigt, mkt typiskt amerikanskt hem - inget kunde ha blivit bättre! Gud så trevligt vi hade!! Närmare 23-tiden åkte vi vidare upp i Hillsen för att möta upp med Tavio. huset som väntade där var nog raka motsatsen till det vi lämnade. Vi har fått besökt många fina villor, mansions och liknande, men det här tog nog priset. Anledningen - utsikten var slående vacker! Alla l.A:s lampor fick det att se ut som att staden stod i lågor. Vi var dock där knapt en timma, vi åkte sedan hem och somnade mkt nöjda över att få ha firat thanksgiving för första gången, en tradition som vi definitivt inte firat för sista gången!

Jo men vist ja, vi tog ju och hyrde en limo här i helgen igen för tjejerna så att de fick se L.A och hollywood lite mer!

chaufören denna gång var ju under all kritik, hittade ingenstans och istället för att fråga om vägdirektioner chansade karln en massa och vi hamnad stundom helt galet, men vi hade kul ändå - löjligt kul!
Vi åkte och hämtade upp susanne nr två och Ludwig som också går på SMC
sist men inte minst åkte Linn, Emma och Lisa med en sväng bort till Voyeur. Kvällen slutade på Premiere och det blev en minst sagt lyckad kväll och jag tror och hoppas att tjejerna hade riktigt kul!