25 februari 2011

Coolt!

Partyparty

Hanna har ju spelat den här låten om och om igen den senaste veckan och jag måste medge att jag gillar den hårt (dock är ju rätta versionen såklart bättre).

I ALLA FALL! Nu efter lunchen så kom vi på att vi skulle kolla in videon och märker då till min förtjusning att videon är inspelad på Vouyer - En klub som vi hängde på jättemkt framförallt i början av våran vistelse i L.A - Galet!
Minns så väl första gången vi var där.. Det var den första kvällen vi var ut dessutom och jag höll på att tappa hakan när jag såg alla halvnakna tjejer som dansade i budar/tumlade runt i nätet i taket/på bardisken. Nä det går inte med ord försöka beskriva hur det var. Så som tur är så finns det ju ett smakprov på Enrique Iglesias video: Tonight (I'm fuckin you)


Första kvällen på Vouyer

Kan inte tiden gå lite fortare?

Efter klockan 15 kommer Jonas med bilen som vi ska låna upp tilll fjällen över helgen. Då ska det handlas läckerheter och läskedrycker å att det står härliga till! 17:45 slutar Emma och då styr vi skutan mot Borga och min sportstuga.  Helgen kommer bli kanon! Som jag har sett fram emot brädåkning, underställ, afterskii, sällskapsspel, hotshots och långa middagar!

Nej jag kanske ska ta och packa så att det är klart i vart fall.

Btw, var förbi Headline och Emma igår. Alltså, tjejen gör underverk! Tack snälla snälla Emma för att du jobbade över 2½ timma och ordnade mitt hår - jag är fan asnöjd!


Pepp!!