Jag kunde inte låta bli att reagera på en artikel jag läst i aftonbladet idag. Den handlade om att Charlotte Perrelli skulle vara för smal för Melodifestivalen. Man har publicerat en bild på henne iförd en svart klänning och ett golce&gabbana-inspirerat bälte vilket markerar hennes midja så att hon ser smalare ut. Det jag reagerade på var att man hängde ut henne som ett anorexioffer, dålig förebild osv. Jag såg henne på vakna med the voise för ngn dag sedan, där hon berättade att hon hade börjat göra armhävningar och situps hemma och jag vill påstå att jag tycker då inte att hon såg "för smal ut", ärligt så såg jag ingen skillnad.
Till saken: Om aftonbladet skulle vända på saken och skriva att ngn var för tjock för melodifestivalen, skulle det ta hus i hellvete.

Jag vill vara på det klara med att jag personligen inte alls bryr mig om människors vikt över huvudtaget, alla får vi se ut/vara/väga precis som vi vill. Det jag menar är att syftet med den artikeln var att Charlotte var en dålig förebild för unga för att hon ansågs vara smalare än genomsnittet. Ska det då inte vara minst en lika dålig förebild om en överviktig människa ställer upp med ett bidrag?

image729image730Detta är en struntsak, jag är inget bigfan av Pirelli heller. Tänker mest bara på hennes barn som får höra att hans/hennes/deras mamma är anorektisk.
Det är trist att media trissar upp det här med kändisars vikter och skit. Är det verkligen det vi vill läsa om?

1999: Charlott "normalviktig" 2008 För smal


Nä fy fan va tråkigt. Nu till ngt roligare! Jag var som bekant iväg och tränade igår och jag får lov att säga att för att inte ha tränat sedan i höstas så har jag fortfarande bra kondition! Det var iaf ruskigt roligt och härligt att få slita lite. Det  blir mer träna i morgon.


Tom har åkt till Backe över helgen, han har innebandymatch och sedan avslutning, så jag beslöt mig för att stanna i Ösd över helgen. Den här helgen tänker jag passa på att bara ta hand om mig själv och pyssla på med lite projekt (hemligt än så länge). I morgon ska jag köpa lite spagrejjer, doftljus, nytt the och brun-utan-sol (solbrännan från Thailand lyser med sin frånvaro så jag ska bättra på den lite) och sedan bara "pjullra på" med mig själv efter de att jag varit och tränat.

Let´s dance här näst..

28 februari 2008

D-Day

Bara mina fåniga ord

Idag är dagen med stort D. Jag är taggad och ser fram emot att få svettas och slita.
18:30 är det uppbokat för Pulzcykel Intervall. Jag har inte tränat sedan i höstas och ska jag vara ärlig har jag väl inte märkt ngn skillnad på mina yttre faktorer. Det är inte så att jag har lagt på mig ngt eller så (börjar tro att jag aldrig kommer göra et med tanke på hur mkt mat jag jämt trycker i mig). Däremot har jag inte vågat se efter hur det är med konditionen och det är den som det ska bli ändring på.

Jag har en vän till mig som ska hänga på (Maria) och vi funderar på att följa ngn slags träningsdagbok, där vi lägger upp och planerar våran träning. Vi har dessutom kommit överens att vi ska äta bättre. Inte mindre utan snarare mer: Frukost - mellanmål - lunch - mellanmål - middag. Jag som älskar allt vad mat heter tycker att det var ett bra förslag!
Funderar på om jag skulle lägga upp min träningsdagbok här på bloggen. Skratta hade förvisso varit kul med lite klychiga "för och efter-bilder". Vi får se vad det blir med den saken.

PULZINN Träning & Hälsa


Låten för idag: Benny Benassi - Every Single DayTill Mor: Va kul att höra att ni kom fram välbehållna, hoppas att Ni får bättre väder! Alla hälsar så mkt tillbaka!!
Hoppas att Ni får en toppensemester, drick en whatermelonshake för mig och hälsa anna-Lena från mig och Maria!!

Falskhet har alltid förmågan att
 avslöja sig själv.

 
Det är strax dax att sova. Har bäddat rent och finns det då ngt härligaare än att lägga sig nyduschad!

Den här dagen har gått fort. Var på tre möten idag, ett var bl a om de kommande lönesamtalen som vi ska ha med våra agenter. Har precis fått en ny agent, en karl på 45+, så det ska bli spännande. Svårt att hinna bilda en uppfattning på så kort tid, men jag gillar utmaningar i alla dess former, så det ser jag bara fram emot.

Jag tog farväl av mor och Anna-Lena som just nu sitter på planet till Thailand. Sedan efter jobbet for jag och Maria och signade upp oss på Pulzin. jag får lov att säga att det blev ett mkt bra första intryck. Nu är det hårdträning som gäller. Snygga armar och mageoch skam den som ger sig! (mitt nya motto eller?)
Tom har dessutom också gått in för det här vilket gör allt mkt lättare. Inget snask, nog för att vi sällan äter så mkt sånnt, och ingen onyttig mat.
image728Vi köper istället mkt honungsmelon och annanas och skär upp i bitar och mummas på framför tv:n. Dessutom så har jag kommit på ngt nytt som verkligen är supergott. Saltärtor som man kokar upp och sedan krossar grovsalt på - mummsigt gott! Testade det första gången när jag, Jennie och Chatrin åt på East förra året. Rekomenderas!

Var förbi bror ikväll igen med lite godis, cola, sockar mm. Han såg ut att må mkt bättre! vi tittade på Rent Hus och förundrades hur människor kan klara av att leva i sån kolosal röra!

Nej nu blir det sängen. Sov gott gott folk!


Kommer fräckhet, följer skam.
(bibeln)