Idag tog jag farväl av Umeå,

I tisdags hade vi avskedsmiddag, det var så fint! Och jag gät, som väntat, som vanligt och hur mkt som hellst!
För det jobbiga den här gången är ju att jag vet ju hur mkt jag kommer sakna dem alla. Jag viste ju inte det när jag åkte till L.A sist..

Är i Norråker nu iaf, pappa, min fina bästa pappa kom och hämtade mig och alla mina kläder i Umeå idag. Sitter här nu för jag har bokat hotell för de första dagarna när jag kommer fram.

För två helger sedan gifte sig min bro Jörgen med sin Gabriella - så fint, så personligt, så vackert!

Nu har bokningen gått igenom, ska gå ut och sätta mig med pappa - Mamma är i Borga ohc kommer hem i morgon! XXO

Påsken är över,
Herre gud det kommer bilder snart, massor! Från bröllopet och påsken! Sitter vid Hannas dator nu, hon sover. Jag har suttit uppe och pluggat och försöker få mig i säng, men alla mina tankar håller mig vaken... Sitter och tänker på att jag har så otroligt mkt fint omkring mig; familj och inte minst vänner. Vänner som betyder mer än vad jag nog själv är införstådd med.
Vänskap - det är så fint, vem vore jag utan alla ni? (inga namn behöver nämnas för ni vet exakt vilka ni är) I morgon ska jag ta farväl av några, på torsdag lämnar jag Umeå för att komma tillbaka först i september [läs - overkligt)
Praktiskt: Ska boka hotell i morgon, två nätter tänkte jag bo på hotell för att lagga ner och fixa med amerikanskt telefonnr, bankkonto och annat nödvändigt (mina svenska kort fungerade inte som de skulle sist jag var där).
Boka tågbiljett Ösd-Sthlm (får ju inte flyga med så mkt packning inrikes)
Köpa jodd och andra apoteksprylar (kan ju inte blunda för strålningarna som man kan vara utsatt för) sen lite skor o sånt skit... adaptrar vart de nu finns?
Snart åker jag... shit.....
Hannas bild
Vänner... känner på mig att jag kommer gråta i morgon... :'(

Jag ringde CSN nu i morse när jag var ute och promenerade och fick till min fötjusning höra att de kommer bevilja mitt lån!!!

Tydligen så görs det ingen prövning på mina betyg nu då jag har fått beviljat CSN både vår och höst-terminen. SÅ ett tipps till alla er som pluggar, ska ni plugga mer än en termin, sök då CSN för ett helt år åt gången!

Nej gud, det här gjorde min dag! Fy 17 va glad jag är - vilken lättnad!


Förra veckan var jag och hälsade på den här lilla prinsen. Två helt underbar dagar med en mkt fin vän och hennes sagolikt goa son. Det är sämst att det sker så sällan :'(

Nu är det dax att gå på skolan strax. Har dragit på mig en förkylning också, men vad gör det - livet är underbart! 17 dagar kvar... Overkliget, går inte att förstå!