Herre gud, jag har nog kanske gjort varldens franaste hike - Jungel - vilken grej!! Jag svingade mig i lianer, sprang sick-sack mellan bambutraden, blev dyblot av fukten i regnskogen. Har sett det storsta tankbara vattenfallet och mitt i allt kunde jag till slut inte halla mig utan brast ut i ett var-rop a la Ronja rovardotter. Na, gott folk - Maui ar bra haftigt!

Nu ar jag daremot tvartrott. Det blev 3h somn i natt innan jag va tvungen att kliva upp for att ta mig till flygplatsen. Tog en energi shot nar jag kom fram och har skuttat runt pa den hela dagen, det borjar kannas nu. I morgon blir det snorkel ochsondag zipline - Livet leker, bokstavligen!

29 juli 2011

Snart sa

Hawaii

Hade mitt midterm i priciples of management idag,

Det gick ratt sa bra tror jag. Tror i vart fall inte att jag skulle kunnat gjort battre ifran mig. ar i skrivande stund hos en kompis, jag ska krasha har i natt sa ska han skjutsa mig till flyget i morgonbitti. Flyger till Maui kl 5:10  och ar framme strax innan sex. Herre gud jag har inte riktigt fattat att jag ska aka dit - sjalv dessutom - kommer bli sa himla roligt!

Tog och bokade zipline for sandagen idag ocksa. Trodde att jag skulle fa glida lina i 45 min eller ngt, men det visade sig vara 4 hela timmar av lek!!! Jag ar redan helt galet uppspelt och kanner mig som ett barn. Den har helgen ska jag bara gora roliga saker, hika och snorkla. Lovar er massor av bilder! Har iofs massor av bilder redan som jag inte hunnit med att lagga in pa datorn, men det kommer!

Min kompis Shawn, som jag ar hos nu, ar elektriker. HAn har visat mig lite go-pro-videos fran sitt jobb. Han fixar elledningar har pa Oahu och for att kunna ta sig fram sa aker han helikopter.... I ett rep under helikoptern. Hans jobb ar en enda zipline! Helt galet att se hur han hakar pa sig linan och tar av med helikoptern som flyger honom genom moln, over berg och vackra vyer. Nejda, inte ett dugg avunsjuk over att vissa far leka arslet av sig dagarna i enda!

Nu ska vi ga ut och kaka ett gang. Kommer inte blogga ngt under helgen, men vanta er bilder nar jag kommer hem!! Puss och kram pa alla er dar hemma! Idag ar det exakt en manad kvar tills jag kommer hem [vill inte tanka pa det an]


Haha tydligen ska detta vara en av banorna


Tjihooooooo!

22 juli 2011

Maui nästa helg

Hawaii

ar precis bokat flyg och hotell till Maui,
det har varit ett velande fram och tillbaka om när och vilka som ska med och inte. Ikväll bestämde jag mig för att åka helt själv. Jag har 5 veckor kvar, 3 veckor kvar tills Hanna och Emma kommer (längtar!!!) så jag måste passa på att göra det jag vill göra innan jag tiden tar slut [läs: vill inte åka hem ännu].
Då kan jag göra vad jag vill, behöver inte ta hänsyn till ngn och få ut det mesta av min 3-dagars vistelse. Resa på egen hand är faktiskt det bästa sättet att uppleva saker. 1. Du mer eller mindre måste ta kontakt med folk om du vill hänga (åker man med ngn så dras man ibland för att ta kontakt med nya människor). 2. Folk ser att du reser ensammen och tar lättare kontakt med dig.
Jag är glad att jag gjorde den här resan själv. Klyshigt nog så har jag lärt mig så mkt om mig själv, jag har växt, blivit ännu säkrare på mig själv. den här resan har utan tvekan varit det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Nej gud, ska inte skriva ett sånt inlägg nu... Det kommer senare!
Maui - vilken grej! Jag är pepp! Jag har kollat upp några saker jag vill göra. Tydligen så ska de ha en av världens största zip-line banor så det är ett måste! Sedan så har jag sett några riktigt vackra hiker genom bambuskog med vattenfall. sist men absolut inte minst så ska jag snorkla! En klasskamrat snorklade där i början utav sommaren och det kom upp vilda delfiner och simmade runt henne bara ngn meter ifrån henne!
bilderna är alla tagna från google, men "första" ön är tydligen the shit när det gäller snorkeling. De två sista bilderna är hiks som jag tänkte göra, bambu-skog, vilken grej!
Nej nu blir det dusch sen sängen. I morgon har vi fredag, ska plugga och sedan följa med Ben och hämta brädor. Peppar inför lördag: då jädrans!