28 februari 2010

Frusna fötter

Trotts snön så beslöt mamma sig för att vi alla skulle ut och åka skoter,

Det gjorde vi. Hundarna fick följa med. Silas var väldigt yrsen över att åka skoter för första gången (jag satt med han och moses i pulkan). Moses däremot tog vet piano men frös däremot jättemkt. Lillstackarn, jag fick rulla in han i en filt så att endast noses stack ut. Han mådde tokbra och somnade till och med.

Wilson har bara ett halvt ansikte. Åtminstone ser det ut så eftersom mamma varit tvungen att rakabort ena sidan. Det kommer dröjja upp mot ett halvår innan alltsammans växt ut.
Nu är vi hemma igen och fötterna börjar sakta men säkert tina upp. Nu ska jag krypa ner i soffan, drapå mig en filt och titta på en massa repriser på tv.

- En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
- Världens mest värdefulla varumärken är Marlboro, Coca Cola och Budweiser (i denna ordning).
- De tre rikaste familjerna har mer tillgångar än den samlade förmägenheten i de 48 fattigaste nationerna. Detta enligt en aktuell undersökning av FN om global ojämlikhet.
- Världens yngsta föräldrar var åtta och nio år gamla. De levde i Kina och blev föräldrar år 1910.
- Det är omöjligt att slicka sig på armbågen.
- Över 75% som läst detta kommer att försöka slicka sig på armbågen.
- I genomsnitt är människor räddare för spindlar än för döden.
- Visste du att det är mer sannolikt att du blir dödad av en champagnekork än av en giftig spindel?
- På en brandstation i Livermore, i Kalifornien, finns det en glödlampa som lyst sedan 1901.


Nu ska jag gå ner till mormor och fika nybakta bullar!

Om det är ngt jag kan bli upprörd över  så är de elaka kommentarer,

Jag är och kollar runt bland vänners bloggar, men även andra bloggar tillhörande vanliga svenssons och jag skräms över hur många det är som får dessa sortens kommentarer. För mig är detta ett mysterium... Ogillar man en blogg/ägaren av bloggen, så varför ödsla sin tid på att skriva ngt nedvärderande  till denne? Varför inte  istället gå in på en blogg man gillar och istället skriver ngt snällt? De finns ju en uppsjö av bloggar, så intresseras man av att läsa bloggar, är det nog inte så svårt att finna ngt med ett innehåll som man gillar också.

Eller det kanske inte är ett mysterium, det kanske är ganska solklart; personen gör dig avundsjuk och du njuter i några minuter av att få såra den personen, trycka ner han/hon i hopp om att kanske nå den botten som du själv står på.

Det jag kanske vill ha sagt med det här är; Tack alla mina läsare, ni är bäst. Mitt i allt det här känns det som att jag kanske har en jäkla tur som bara får rara och grymt härliga kommentarer. Fortsätt gärna med de och till er andra som snubblat in här och kanske tillhör den ynkliga skaran som sprider skit om er - sluta för guds skull. Bara för att ni mår uselt behöver ni inte få andra att må likadant.

"Det motsatta till vänskap är avundsjuka. Avundsjuka är att vilja vara en annan"