Nu är jag tillbaka på jobbet igen. De två gågna veckorna har varit värdefulla, känner att jag verkligen hunnit med att ladda mina batterier.

I torsdags åkte jag och Cathrin ner till Jennie i Sthlm. Denna gång med ett plan som inte var försenat (kors i taket). vi fick ett trevligt resesälskap, en ngt förvirrad gammal dam som vi sedan på arlanda fick hjälpa att hitta både till toaletten och hennes resväska. Skratta, jag vet inte, men jag tror att både Cathrin och jag utstrålar ngn slags "gammal-dam-hjälpare" så många förvirrade damer och herrar vi fått hjälpa på våra resor.
Lyckligtvis så slapp vi ornda en buss som skulle ta damen till Västerås för hennes svärson kom för att möta henne (vilket inte fanns på hennes karta)

Jaja, nog om det. Helgen i Sthlm var riktigt trevlig, underbart väder, lyckades fynda det ena och det andra och inte tala om att jag fick träffa en av mina favoriter! Det var så kul att få komma till Acne och se Jennie in action, jobbet passar henne perfekt och man ser verkligen hur hon stormtrivs där!

Jag fick håret fixat, herre gud så skönt att ha fåt det gjort. Nu är jag dessutom VIPkund och det blev skumpa och film som vanligt. Riktigt nöjd med hur resultatet blev :)

På lördagen åt vi på East, mkt gott och trevlig sällskap. Sedan blev det en tur på Soledaritet och sen CaféOpera. Har inte förstått varför man undviker att gå ut en löningshelg i Sthlm, men nu vet jag det. Allt trevligt och skötsamt folk verkade plötsligt helt väck och istället var det som att luffarna kommit lös. Antar att det är folk utifrån som just fått lön och bestämt sig för att dra på stureplan och bränna allt på en kväll och beté sig som drägg.

Hur som hellst, bortsätt från utgången efter middagen, så var det en riktigt trevlig helg. Jag och Jennie gick en lång härlig promenad i solen efter vattnet morgonen därpå i närmare en timma och tog igen all fölorad tid.
Vänner är bland det viktigaste man har och jag har 4 mkt speiciella töser som jag är så lyckliga över att jag känner!

ANNARS DÅ?
Ja, tom och jag kan inte låtabli att prata om resan, längtar så att jag spricker!! Tom köpte dessutom idag ett program så att vi ska lära oss pourtogiseska. Jag vill resa nu, nu, NU!! Hur ska jag kunna vänta ett helt år?! Roligt som bara den är det iaf.

Med andra ord, livet känns toppen! Jag är lycklig! Jag har så underbara vänner, världens bästa mamma och pappa, en pojkvän som jag älskar mer än allt och Moses; min underbara vovve som äntligen kom tillbaka till Ösd från sommarkollot hos föräldrarna i Norråker.
Nu känner jag verkligen att jag har orken, glädjen och utmaningen att ta tag i mina nya agenter och gör dem till företagets bästa.

Vi hörs!!
KLev upp kl 8 i morse för att åka ner till sjön för att forsätta måla. Jag blev klar med grundmålningen igår och nu så har jag börjat måla med den rätta färgen som mamma btw hade köpt för över 1000 kr, så nu kan man väl ändå inte misslyckas.

Med en talbok i öronen rinner tiden bara iväg och kl 10 kände jag hur det kurrade till riktigt i magen på mig. Åkte upp till huset, frågade pappa om hade käkat ngn frukost ännu, vilket han inte hade gjort. Stax därpå satte han igång med att laga "en riktig" frukost". Det blev uppstekt nypotatis, korv, ägg och en liten sallad (som egenligen alltid finns där på tallriken mest för syns skull)

Så nu sitter jag här, mätt och nöjd. Vill inte åka tillbaka till stan, ska ju dock till Sthlm i morgon så jag måste ju. Dessutom hr jag lovat Tom att vara i Ösd innan kl 15:00 så att jag kan plcka upp honom från jobbet när han slutar.

Herregud.. Har ju tusen saker jag måste göra idag: måla färdigt, leta reda på miniräknaren, påsta min ansökan, åka bort till Anka för att hämta Mellas påst, fika hos mormor, tvätta kläder.

Ja, det gör ju inte saken bättre att jag hamnade här. Hep hep hep!!!

image316
I förmiddags var det 11kaffe hos mormor som vanligt och det bjöds på underbara frasvofflor.

Pappa hade fått med sig Eje och Lasse och det är två karlar i sig det. Det var djupa diskussioner om Lars Teodor, Fotbollsspelarnas enorma miljonlöner, Karln som blivit mördad av en björn upp ei Svansele (lite mer ingående så hade jägarn stått och lurpasse på björn o när han alri komme ut heri grotta så had ´n skrämme ut ´n å när han skull till å åk iväg på skiien så fassne han her i en björk och björnfan flåg på´n och häkte kloern häri bakhärna på kärn och slet over håre o hela hellvete över skoll´n på´n). Lasses kommentar till detta var " ja, men överled´n da?" " Nä, sa ´n Eje, Han sg ju inge för håre o skinne som häng för yga".

När man sitter och lyssnar på de alla tre kan man inte annat än konstatera att man är i välrdens skönaste sällskap. Tåsjömålet är otroligt. Det är synd dock att det blir allt färre och färre som talar det och jag märker själv att jag har svårt att tala tåsjömål när jag inte är bland andra som gör det.
image315
Hur som hellst är det underbart att få se dem tillsammans, jag kan inte låta bli att leka med tanken hur dem skulle vara när dem var i ens egen ålder. Kan tänka att dem varit med om en hel del rackartyg som en annan aldrig skulle kunna drömma om. Dock är jag riktigt säker på att dem var lika underbara då som nu, se bara på min underbara Mella (Ejes barnbarn) och helmysiga Daniel (Lasses pojk), för ngnstans måste dem ju ha fått sina underbara personligheter.

Nu är dte dax för mat. Papsen har grillat, få se om han låter min överleva middagen nu när han fått sett vad jag gjort med bastun....

Roger ut...