Jag laddade hem en skiva med alla klassiska jullåtar och så satte jag igång med att städa. När jag stod vid disken och sjöng som mest till Gläns över sjö och strand kikade jag på klockan. 12:47!! hade ett jätet viktigt möte kl 13.00 som jag var tvungen att närvara vid. Så det blev att lubba gärnet på jobbet. Kom i tid.
Alla verkade lägga märke till att jag färgat håret. Fint, snyggt och läckert tyckte de alla - Ingen tordes väl inte säga ngt annat ;)
Alla hade tydligen haft ett enskillt möte med chefen och platschefen, alla utom jag. Det gällde så klart vad som kommer att hända efter nyår. Till svar så hade jag inte blivit kallad till ngt möte ännu på begäran av platschefen. Man hade nämligen två planer för mig. Nyfiken!

Väl på mötet så märkte jag hur det började snurra i huvet på mig, svårt att fokucera blicken. Började svettas och blev aldeles kall om händerna. Då kom jag på att jag helt och hållet hade glömt bort att käka ngt idag, en pepparkaka hos frissan och en kopp kaffe hos bror. Blev tvungen att gå ut därifrån och ta en kopp choklad för att få i mig lite socker.
Efter mötet bar det raka vägen hem, i med lite mat och sedan började jag pynta för fullt.

Nu ska jag äta lite till sen ska jag bege mig ut på stan.
image449

Men lediga dag i dag och jag klev upp kl 7:30. Åkte med bilden till bror, drack kaffe, gullade lite med Leo och Vanj, så oemotståndliga! kl 9:00 körde Marcus in mig till frisören. 2 h och 1000 kr senare var det klart. Önskemålet var att få bort den guldiga nyansen i mitt hår och istället få en kall, askblond ton och här har Ni resultatet:
Before:
image445
Togs förvisso inte idag, utan i förrgår. Dock ser man inte allt det guldiga kanske.

After:
image446
image447
image448
Guldet är borta och kvar har vi istället ett grått hår.

Den här gången gick jag inte till min vanliga frisör, då jag var tvungen att få hårte färgat så fort som möjligt, innan jag ska åka ner till Sthlm och göra om det andra håret. Jag är ju så fjantigt nojjig över mitt hår så jag var helnervös över hur resultatet skulle bli. Frisören som fick äran, skrämde mig ett antal ggr och när allt var över så viste jag inte vad jag skulle tycka riktigt.
Ni vet hos frisören tyker man ju alltid att det ser bra ut och säger "tack, jag är jätte nöjd". Sen när man kommer hem håller men på att gå sönder.
Jag drog på mig mössan, gick hem, kammade igenom håret och bestämde mig för att jag tyckte om det.

Nu ska jag äntligen ta och sätta igång med att göra adventsfint här hemma.
På återseénde!

Idag har jag minst sagt varit flummig. började med att jag gik till jobbet en hel timma tidigare än jag skulle. Hur diffar man med en hel timma? Inte nog med det så köpte jag och Jonas glögg och pepparkakor som vi tänkte bjuda mina agenter på, men sedan kom vi på att det inte var några ur teamet som jobbade idag, förän efter kl 17:00. inge glögg gick till spillo, utan vi bjöd in några TL-kolegor och PS:er, det uppskattades!

Vi var ju dessutom och kollade på våran kommande arbetsplats 2008. Man kan inte tro att vi ska redan om en månad ska få flytta in där.

Våran floormanager Rikard, Snickaren Martin Persson aka Pecha, Broneus och jag.

Ledig i morgon, ska upp tidigt, tidigt, för bror ska låna min bil över helgen och jag måste dit med den innan tiden hos frisören. Men nu är det dax för film och ett glas rött.
Må gott i viteryran!