Jag får beklaga mna dåliga "foto-uppdateringar". Vet ju att jag i vanliga fall fotar hela tiden, vartän jag är och håller till. Detta har av ngn märklig anledning varit väldigt sällsynt sedan jag kom tillbaka till Ösd - inspiration?
Så åter igen, jag beklagar, vet att jag själv inte orka läsa andras bloggar om det bara är en massa text. det är ju bilderna som är roliga i mitt tycke!

Ok, jag har egentligen inte tiden att sitta här,

Hållerpå att baka bröd - fråga mig inte varför jag kom på den tanken kl nio på kvällen, men... Nåväl, skolan är igång. Den började rättare sagt idag och jag måste säga att allt känns riktigt bra. Finansiell portföljmanagement. Jag ska med andra ord bli en riktig hejjare på stocks and bonds, vilket jag känner ska bli riktigt kul.

Efter föreläsningen mötte jag upp Tom och Silas (Moses har fått följt med Molly till Backe) på stan. Vi var in en sväng på ticket och kollade på lite resor. I början av januari tänkte vi åka iväg två veckor är det tänkt, så nu i kväll har vi tittat i resekataloger och egentligen kommit fram till att vi nu vill åka till många många fler ställen.

Nu ska jag skära upp lite vattenmelon medans degen jäser färdigt, ikväll ska det bli skönt att få sova i sin säng igen^^

Ok, en sak går ju att konstatera...

Svärfar är inte att leka med. Igår gott folk bjöd svärföräldrarna på en helt underbar middag, sedan var det fotboll. Festligeheterna tog fart när rätt lag vann. Det spelades scene it och senare kom även bror och anslöt sig till sällskapet.
Svärfar servade med drinkar och kix hela kvällen och allt slutade i en utgång. Ok jag kan säga såhär. Tom och hans kompisar slarvade bort mig påväg till krogen. Själv så hamnade jag i en lägenhet med en 60 åring, sjöng Dan Andersson och käkade korv och uppstekt potatis - Va?!?!?! Herre gud, vad gör jag ibland?
Jag förstod först hur onykter jag var när jag kom hem och fann att jag gått ut utan min handväska och mitt löshår - Det hade jag dragit ur och lämnat hemma.

Skönat av allt var nog min bror. Idag ringde han och berättade att han träffat en kusin på GIII som sagt åt han att följa med hem till honom. "Ja" Tänkte bror och somnade i bilen påväg dit. Väl i morse när han vaknat och tänkt gå hem märkte han att han var mitt ute i ingenstans - Han var nämligen i Järpen!!

Som sagt, efter det här kan man endast konstatera en sak: Svärfars drinkar är inte att leka med....

P.S Tack Jennie för hjälpen inatt ;)