.. För när jag kom hem från jobbet låt min avi på golvet och genast sprang jag oväg och hämtade mina skor!

Jag är überglad och de sitter riktigt skönt på foten dessutom! Hittade förresten ett par jeans som jag slog till på:

Ett par jeans från lindex fast i storlek 40. Jag har rullat upp dem här på bilden och de sitter så skönt. Färgen är klockren och jag ser fram emot att slita dem hårt denna sommar! (Bättre bild på braxerna kommer ngn annan gång)

Nu väntar följande:

Många utav er har frågat mig hur jag och vad jag använder när jag färgar håret och detta är svaret. Först bleker jag utväxten (jag är rätt mörk som ni alla ha kunnat sett så de senaste bilderna).
Steg två är sen askblonda färgen som jag lägger i (det är den färgen jag strävar efter i ton, om jag uttrycker mig så)
Steg tre är silvertoningen från wella som jag applicerar i handdukstorkat hår när alla stegen är klara.

Som ni säkert redan förstått så väntar en lång kväll....
Gud va varmt det är i denna lägenhet,
Trots att jag sov med öppna fönster och ett lakan som täcke så vaknade jag i natt och var toksvettig. aningen är det denna härliga vämre som råder eller grymma eftersvettningar sedan spinningen. Jag väljer att tro på det förstnämda - men klaga ska jag inte göra. Vädret är helt underbart och jag unnar verkligen alla semesterlediga människor varje sekund de får ta del av solen.

Jobbar 11:30 till 20:00 idag, känns sådär, fast det lär nog gå undan lika fort som alla andra tidigare dagarna, så det ska nog inte vara några problem. Tom berättade igår att alla hundarna hade badat igår, dethade varit 23 grader i åsjön, så det förstår man ju.
Nu ska jag knata mot stan alldeles strax, ska köpa lite hårfärg som jag tänkte att jag skulle slänga i ikväll. Ha en härlig dag!

29 juni 2009

Boyfriend Jeans

Jag måste  faktiskt medge att det ser för himla skönt ut med sk "boyfriendjeans" och skulle faktiskt vilja införskaffa ett par. Har ju ett favorit-jeans-par som sitter riktigt skönt, men jag skulle vilja att de gick ihop lite mer där nere så att man kan rulla upp dem. Jag vill med andra ord försöka komma över att par som inte är så vida nere vid benen.

Någon som vet vart man kan hitta ett par snygga för en inte allt så dyr peng? Tror nämligen att det skulle bli rätt snyggt till mina nitskor SOM INTE KOMMIT ÄNNU. Vart är ni? Jag vill ha er nu!!