Jag kom hem häromdagen med tre nya skor. Tag tre betala för två, kallas det vist. Personligen så har jag mkt svårt för rea så som det är på stan just nu. Folk är som galna, allt ser bara tjottrigt ut i affärerna och jag hittar aldrig ngt - jag är helt enkelt avundsjuk på Er som fixar det här med mellandasrea och grejjer. Men så händer det här:

Hittade även en helmysig stickad tröjja för halva priset. Tog den i storlek m för jag vill hellst ha sånnahär kläder lite större och lösare.

Måndag och jag har utbildat 3 nya agenter idag igen. Här går det undan! Gick en riktigt härlig promenad med Moses i morse också, har sagt det förr, men tåls att upprepas - med en talbok i lurarna kan man knata på i evigheter.

Nu har jag diskat och hängt tvätt och äntligen ska jag ta och krypa upp i famnen på Tom och njuta av stillheten. Vi hörs i morgon, gott folk.
Efter att ha gått med Moses ner till badhusparken så att han fick springa lös lite till så berättade TOm att han hade tankat Sex and the city-filmen. Så i samma stund som EM-finalen skulle avgöras så tittade vi istället på film och frossade dajmglass. Tänk vilka uppoffringar han gör för mig!


Filmen var ruskigt bra, säger som Petra igår att jag lär nog se den ett par ggr till! Jag kan nu slå fast vid att Samantha är och har alltid varit min favorit, vilken är din?

29 juni 2008

vilket vackert väder

När vi vaknade i morse gjorde vi båda ett ryck och städade upp i lägenheten, sedan gjorde Tom frasvåfflor med grädde och hjotronsylt - sitter perfekt dagen efter.
När vi båda var tillbaka på banan åkte vi upp på Lillänge och gjorde några ärenden för att sedan köra upp till Spikbodarna så att Moses fick springa lös lite.

Jättemysig dag, Moses springer omkring i höggräst som en liten räv. Det blev även lite midsommarblomster och hundkex som fick följa med hem. Underbart att solen äntligen tycks titta fram och värmen likaså!