En dag frågar en son sin far: “Pappa, springer du en maraton med mig?”
Pappan svarar: “ja” och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: “Pappa, springer du en till maraton med mig?” och pappan svarar igen “ja, min son”.

En dag frågar sonen sin far: “Pappa, vill du göra en Ironman tillsammans med mig?” (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning) Och pappan svarar igen "Jaa"


... och se vilket underbart leende han har

Happy Halloween gott folk,

SItter ochväntar på att mitt ägg ska koka klart. Har varit uppe i spikbodarna och gått med pojkarna. Dimman låg och svävade längs marken och stundvis kunde jag bara höra hur hunadrna sprang runt och skuttade i skogen. Så nu ska jag äta lite gröt, min leverpastejknäckemacka och (snart) ägg med kalles för att sedan byta om och gå upp på skolan.

Och jag vet inte varför, men den här låten har verkligen satt sig på hjärnan och jag kan inte bli av med den:

Vi delade taxi på väg hem en natt
Och från den dagen så dela' vi allt
Hon vet vad jag tänker,Hon skriver små lappar
Och hon vill ha mig,mitt liv i sitt liv

Det blev en snabbis på skolan idag.
Då jag hade tvättid från kl 12 blev det bara två timmar, men jag ska nog grejja tentan iaf. Hade planer på att sitta på skolan i morgon och råplugga så man slipper ligga i så hårt till veckan då jag dessutom ska jobba.

Tom slutar om en timma, har påbörjat ett litet "projekt" här hemma så jag är lite nervös över vad han ska tycka om det, men jag tror att det kan bli bra. Den som lever får se...

Ikväll ska det bli massa mys. Hade lovat att jag skulle klura ut ngt,men just nu är jag kreativ på annat håll så jag har inte rikigt haft tid att fundera så mkt. Men blotta tanken på kvällsmys gör mig varm i kroppen!

Nu ska jag ut i tvättstuga igen. Hejdeååå


Hihi kommer aldrig glömma när Tom spelade den här för mig och tyckte att den stämde så bra