Shoot Da Cruz!
Vi har det ju magiskt bra här måste jag säga! Vi har cruzat (som man säger på pidgin-slang här) flera stränder, bland annat Sandy´s och Sherwoods:
Ben aka Uncle
Sandy beach
JT jag och Madde
Melissa och Dave
Rabbit island i bakgrunden
Gänget!
Dave åkte till Japan idag och komemr tillbaka om en vecka (en av grabbarna som vi bor med) så vi får låna hans rum så länge :)
Ben Ben!!
Drea!
Ikväll ska vi ut på ngt som heter crazybox och Madde och jag har bestämt att we are going all in swedish style! De komme rbli fantastiskt!!
Annars en kort update:
Vi har cruzat Kailua (där jag bodde innan) Kaneohe, Sandbar och North shore - jösses vad jagälskar det här stället!

23 mars 2012

Första dagen

Hawaii

Okej här kommer lite bilder från första dagen här
Vi började dagen med att hika Koko Head
Sedan tog jag madde till Foodland så att hon fick testa poki (behöver jag säga att hon älskade det?!)
Sedan blev det Waikiki
Ben slutade 2:30 så då hämtade vi upp honom och så åkte vi till en lite mer avskilld strand och hängde
Grönsakerna och frukterna här är enorma i USA, det går ju inte att undgå. Kolla in dem här lökarna ba..!
Grabbarna styrde upp en liten BBQ på kvällen
Ben och Jeff
Jeff
John
Ben
Cookie och Melissa kom också, sån himla fin dag med så otroligt fina människor! Idag känner jag av Koko i benen, blev mer promenerande i morse än lubbande. Ben hade banana pancakes redo för oss när vi kom hem. Nu ska vi bara byta om och åka till stranden!

22 mars 2012

Back in Hawaii!!

Hawaii

Det är helt obegripligt,
Efter två dygns resande så är vi äntligen här, det går inte att förstå. Men direkt när vi satte oss i Bens bil och rullade ut på Highwayen så kändes det som att jag aldrig hade åkt här ifrån. Jag är så lycklig att det inte går att beskriva med ord ens.
Vi landade 21:50 här så det var raka vägen hem och i säng. Vi satt uppe och pratade lite med Ben och John om vad som hänt sedan jag åkte och det var inte så mkt kom de fram till. Det känns ju på ett sätt bra ändå :)
One Piece-resenärerna drog uppmärksamhet. Haha jag tror nog var och varannan människa vi mötte hade en kommentar. Men vem orkar vara snygg när man reser i två dagar, bästa resplagget är det ju utan tvekan!

Klockan är halv sju på morgonen och både Madde och jag är vakna. Vi ligger och lyssnar på fågellivet utanför (man har inte förnster på samma sätt här som hemma, utan snarare ngn slags myggnätshistoria så allt hörs väldigt väl). Klurar på hur illa Jetlagen kommer att vara, tyckte att vi gjorde att smart drag som såg till att påbörja dygns-vändningen redan under resan med vin 6 på morgonen på arlanda, för att sedan fortsätta på samma koncept i U.K. I kombination med sömnpillren så tror jag att vi knäckte den nöten..

Planen för idag är att ta tag i den eventuella jet-lagen (better safe than sorry): Hike 'a la Koko Head står på agendan, följt av Poki-frosseri och Acai-bowls! Ingen kunde vara lyckligare än jag just i denna stund!
Hörs snart! Mahalo!!