Detta är de ögonblick som ni gillar mest på min instagram under 2019 och visst är jag benägen att hålla med er.

Vi åkte till Kap Verde, Gran Canaria och Moskva, men jag hann också med en väldigt fin resa till Piemonte. 
(null)
2019 var året som vi flyttade till hus, något som jag ett år innan aldrig trodde att vi skulle göra - jag ångrar mig inte. 
Festivalen "alla vi som älskar 90talet" var sommarens roligaste händelse. Efter alla småbarnsår och annat som sätter ens relation på prov så är H den som jag ff har allra roligast med.
Lillpiga fyllde 1 år. Tänk att vi har två fullt friska barn. Tanken ger mig svindel varje gång. Vi är så oerhört lyckligt lottade.
(null)     
Det jag tar med mig från 2019 var tiden som föräldraledig. Man kan aldrig riktigt veta, men jag tror nog att det var sista gången som jag var hemma på det sättet och så fint det har varit. Givetvis kan jag tycka att arbetslivet inte ens är i närheten så jobbigt som när man är FL, men det är å andra sidan aldrig heller så fantastiskt, underbart och ljuvligt. 
(null)
2019 har varit året då jag fysiskt inte mått så bra. Min låga energi och orklöshet berodde på ett kraftigt sänkt blodvärde. Jag önskar att jag kommer få bukt med det 2020. 
Den lärdom jag tar med mig till nästa år är att jag inte ska be om ursäkt om jag känner mig dålig. Jag ska kasta in handduken tidigare och utan dåligt samvete.
(null)
2020 vill jag avvara mer tid åt eftertanke. Jag vill avsätta tid för träning och önskar att jag kommer ha förutsättningarna för det. 
Det var länge sedan jag hade ett nyårslöfte, men tänker ha ett för 2020:
Jag ska sluta ta ansvar för stämningar i rummet. Jag har nog aldrig tidigare tänkt på att det är så, men jag har insett att så har det alltid varit. Jag liksom gör det till min uppgift att vara den som ser till att det är en glad/rolig/positiv vibe vart än jag är. Detta är inte bara energikrävande har jag insett, det gör också att jag sällan tillåter mig själv att vara något annat. Om jag är nedstämd, trött eller bara inte på humör så är det något som jag alltid har kopplat bort så fort jag hamnar i ett sällskap.
Det kommer bli en prövning❣️