29 april 2010

En torsdag

Igår somnade jag vid 22,

Jag var helt slut efter dagens flyttande, packande och stojjande. Vaknade istället kl 9 pigg som en lärka och har idag gjort 100 saker känns det som. De som kanske var värd att nämna var att jag hänge med mormor. Tog med henne på en biltur ner till morfar. Han var pigg och glad den här gången så det var verkligen jätterolig att träffa honom. Ännu roligare var det att se hur glad det gjorde min mormor.


Underbart att vara hemma
Fick idag ett glädjande besked som jag inte får dela med mig utav riktigt ännu. Men äntligen är det skönt att för en gångs skull ha lite medvind. Jag ser verkligen fram emot sommaren!

Avslutar med två bilder på lillgrabben. Gjorde ett ryck i förrgår och tvättade honom och till vilken nyaa kan man ju fråga sig idag?

Sov gott raringar, nu blir det sängen!

29 april 2010

Pettsson

Jag måste få säga en sak,

Min pappa är nog det bästa jag vet. Jag har nu hängt med han i två dagar och jag vet verkligen inget som kan vara bättre än det. Jag tänkte därför dela med mig av några konversationer vi haft under dessa dagar. Värt att poängtera är att vi oftast inte säger så mkt till varandra, utan är väldigt nöjda över att bara hänga. Men så händer det ibland att det utdelas några ord:

Pappa om att jag tycker att Coffie borde badas:
Ja, de förstod jag fäl. Igår så va´n ju å snurre häri e denne där n´Marcus had grilla, så jäg fick ju ta´n och gnugg´n häri snön.

Pappa om att vi såg björn när vi åkte hem igår:
Jo, men jäg såg ju börjn idag å hos a Tora å, menne sen begrep jäg ju att hä va ju n´Laåk (Lars-Åke) jag had sett.

Pappa om när jag frågade om smakråd. Jag fick idag mitt paket från asos med min jacka:
"jo, den dän va ju fin, menne vars e sjålve jacka?" "Det här är själva jackan, pappa" "Ähh, edenne ä ju bare innerfodre".

Min far, dagens skönaste kille

Hej raringar,

I skrivande stund befinner jag mig i Norråker. Flytten flöt på, men jag är verkligen helt slut nu. Då pappa har problem med kärlkramp ville jag hellst inte att han skulle bära så mkt så jag envisades med att bära de mesta själv så fick han stå vid släpvagnen och tänka ut smarta sätt att packa. Allt eftersom flytten fortlöpte blev jag mer och mer less, mer och mer förbannad och mer o mer adrenalinpumpad. TV, diskmaskin, soffa - bar skiten som att jag aldrig gjort annat tidigare.

Jag slocknade innan vi ens lämnat Ösd. Nu är jag hemma i Norråker. Mamma välkomnade med drink, middag och vin. En månad här kommer vara väldigt bra.


Mamma ringde härom dagen och berättade att Wilson har fått skabb (?!!) Läskigt, så nu måste jag behandla lillgrabben också, två veckor ska det ta tydligen :(

Nej dax att packa upp... Hejja