31 mars 2010

Min pappa

Jag flyttade inte idag,

Killen/mannen som jag skulle byta med kunde inte flytta idag pga jobb och annat. Jag drog nästan en lättnande suck, packa min resväska och begav mig upp till Norråker. Idag var verkligen en påfrestande dag. Jag köpte istället lite fler flyttkartonger och nu när jag lämnade lägenheten så var så gott som allt nerpackat - känns betydligt bättre.

Planen just nu är att jag tänker skita i allt för ett par dagar. Anledningen - PÅSK. Årets helt klart bästa högtid har äntligen kommit och som jag har längtat! Hela tjocka familjen drar upp till Borgafjäll och tränger in oss i stugor med hundar, barn, kompisar och allt vad det heter - sån jäla myys!

Maria hänger med upp även denna påsk - sånnt gillas! Älsta bror har lovat att ge brädåkandet en ärlig chans (den som ändå hade filmkamera) och pappa kommer skämma bort oss alla med MAT!


Rubriken? För att han är bäst och han gör mig så glad!

I morgon ska jag hänga med mormor. Vi ska dricka kaffe äta av alla hennes kakor och dra en ragg ner och hälsapå morfar. Sen på eftermiddagen bär det äntligen av mot Borga. God natt mina raringar!

Det är 31/3 - sista dagen i marsh - sista dagen i lägenheten på Rådhusgatan 30.

Idag ska det hände, herre gud jag våndas redan över alltsammans... Jag ska flytta till Rådhusgatan 26, 100 m därifrån jag bor nu. Ägnade hela dagen igår åt att packa. Alla dessa prylar och KLÄDER!! Maria, du ska få komma och plocka med dig vad du vill ha för jag har FÖR mkt kläder inser jag!

Kl 18 hade jag hoppats på att vara klar. Då slutar Maria på jobbet och är tänkt att följa med mig och min stora härliga familj till fjälls och Borgafjäll. Men innan dess så ska det flyttas, och innan dess så ska jag jobba 5 h på banken först (?!) Ja hur tänkte jag där egentligen..

Men herre gud, det är ju påsk i morgon. Fattar ingenting..


Nä nu måste jag dra, adjö!

Höll precis på att  bränna ner köket. Herre gud.. Hade sattpå fel platta.

Nåja, nu till ngt annat:
För någon månad sen fick jag ett mail från en tjej på veckorevyn. Hon hade uppmärksammat min blogg påstod hon, bad om min hemadress och idag damp det ner ngt i brevlådan:


Trist bara att det skulle vara i spetember, eftersom jag kommer vara i L.A då. Eller föresten finns inget trist med det. Fick en inbjudan för två år sen till blogawards men gick aldrig, hade varken tid eller pengar att ta mig ner till Sthlm, det ångrade man ju lite eftersom det troligtvis skulle ha blivit jättekul.

Nej, nu är frukosten i magen, promenix med lilleman nu!