Livet,
Ja vad säger man, det är fullt upp och mindre att göra blir det inte. 4 tentor de kommande 3 veckorna - kära hjärtanes! Men det ska minsann gå bra - jag har helt enkelt bestämt mig för att det ska det bara göra. Förr förra veckan gjorde jag upp med mig själv: Nu är dte dax att bli den där personen som man hela tiden säger att man ska bli en dag - det förtjänar jag banne mig!
Så sedan dess har jag klivit upp 6 varje morgon (med undantag för helgen, då fick det bli lite senare) och begett mig på IKSU och tränat före jag gjort nånting annat. Tidigare har jag varit dit kanske 2-3 ggr i veckan, men jag vill verkligen få in rutinen där jag ser till att jag får min dagliga dos av välmående - För det är just vad det är: Man mår ju alltid så bra efter att man har varit och tränat och att göra det direkt på morgonen gör att hela dagen sedan känns kanon!
Lyckopiller: för en snabb lyckoboost - det funkar: jämt! Madde är mitt lyckopiller på två ben - men nu var dte länge sedan jag fick min dos av henne!

Jag har även noll tollerans på bortglömda mellanmål, vilket faktiskt inte bara gör så att man inte blir så förfasande hungrig innan lunch, utan jag märker även att det behövs inte lika mkt kaffe för att klara av att hänga med på föreläsningarna - BOOM!! Å jajaemen - visst äre en massa frukt fröken Pettersson trycker i sig (sockret håller hjärnan allert).
Så så äre! Det är ju bara jag själv som kan se till att jag blir den där människan jag vill vara, inte sant? Och daglig motion med lite extra slit och ryck i gymmet toppat med bättre kost är receptet på den här sockerspättan! Fast jag vette tusan om jag ska fortsätta med linfröoljan om mornarna - så förskräckligt snuskigt!
I morgon gäller det fan,
Jag har omtenta i Advanced Corporate Finance (ja, ni hör ju bara på namnet...). Torskade såklart med två poäng och nu hänger allt på den här tentan. Läget är som så att jag måste klara alla D-kurser för att få skriva uppsats i vår. Jag har pluggat as:et av mig verkligen. Igår var jag på biblioteket tills att de bokstavligen släckte lyset.
Och det blir inte lugnare för det. I morgon efter tentan så ska jag hoppapå och börja plugga inför nästa. Eftersom jag har vit månad, dvs inte dricker och lägenheten är tömd på folk, så blir det nog till att plugga (folk har som lite svårt att umgås om kvällarna nykter när dte kommer till helgerna - så då får de bli böckerna ist).
Eller ja, jag skulle ju typ kunna knarka... De är ju inte att dricka...
Plugga eller punda - det är frågan. Nej huga, blivit lite för mkt redbull och kaffe för den här damen. Nu - bubbelbad, bus & bed - Over n out!
När jag kom hem från Hawaii bestämde jag mig för att jag skulle skaffa mig en mentor,
Syftet har hela tiden varit oklart, men någon som kunde inspirera, vägleda och besitta ett brett nätverk. Det gjorde jag också. Kvinnan i fråga är vice CEO på ett företag som har sitt säte i Umeå och nu senast så fick jag lite förslag om folk hon kände som kunde hjälpa mig med mitt internship nästa sommar.
Jag har, sedan jag kom hem, haft tankarna på att åka till New york, men ngnstans där emellan blivit mer och mer peppad på Australien. Men så fick jag svar ifrån en karl på Exportrådet (de hjälper företag som vill globalicera). Iaf så berättade han att han skulle ner till Berlin och sa då att han kunde tänka sig att prata med koncernchefen där och se om jag inte kunde få komma ner och jobba där.

Så här går tankarna:
N.Y = bra för karriären + möjlighet till arbetsvisum
Sidney Australien = ett helt nytt land som jag aldrig varit i + surfmöjligheter + nära till Hawaii
Berlin = Bra för karriären + Tyska
Märkligt nog så drar det lite extra till Berlin. Anledningen är tyskan. Det är en dröm att kunna behärska ett tredje språk och det är ju onekligen en slående möjlighet att göra det i samband med när jag ska vistas i ett land i 3 månader + att jag har ju faktiskt läst 4 år tyska. Det vore med andra ord ett ganska bra drag att använda det.
Men jag vet inte.... klurigt!