31 mars 2018

Långfredag

Momlife


Vilken kanondag! Solen strålade och värmde och våra långresta vänner med den☀️ Det blev en chilldag i backen där vi grävde ner oss med matsäck.

(null)
Melker stormtrivdes som fick latja runt i snön hela dagen, åka lite snowboard och bob (null)
(null)
Nu är det omöjligt att knäppa täckbyxorna! 
Vännerna stannade hela dagen. Efter en tripp ner till Borgahällan tog vi farväl och vi fick ha en lugn, skön och tidig kväll.
(null)
Idag kommer mina föräldrar. Henrik och Melker tog skotern nu till miljöstationen och slängde lite plast och papp. Melker peppar skotern något oerhört - men titta hans min! Sötnosen blir alltid gravallvarlig så fort han sätter sig. Tycker att det är så spännande!


30 mars 2018

Äntligen påsk

Momlife

Skräpnatten resulterade i att Henrik fick komma och hjälpa mig hem från jobbet - igen. Jag försökte kompensera med en halvtimmas extra sovmorgon, men det var på tok för lite. Det kommer behövas helst två timmar dessa ggr.
(null)     
Vi fick ställa in Aurorabesöket också. Jag sov mer eller mindre hela fm. 
Men nu är allt historia. Vi lyckades att ta oss till fjällstugan i slutändan och det är verkligen skönt att vara här.
Igår kom påskens första besök - det nyförlovade paret Madde och Jonas (null)
Det är så smickrande när vänner åker lång väg för att träffa en. Vi hann med lite afterski innan grillmiddag. Spännande att få höra om frieriet i Paris - vilken rolig fest de har att planera framför sig! Jag är övertygad om att det kommer bli en storslagen dag!
(null)     
Det hanns även med lite snowboard igår och vi nådde ett genombrott! För första gången var det inte bara vi som tyckte att det var roligt, utan nu tyckte även lilla M att det var skoj☀️
(null)         
Nu är det långfredag och vi ska strax kicka igång påskäggsletandet!


28 mars 2018

Naptime

Graviditet

God morgon du fina🌸 
Igår började livet med 1-2 h nap mitt på dagen. Känns fantastiskt!
(null) 
Men I natt var det ingen bra natt alls. Jag har vaknat flera ggr och haft svårt att andas. Jag har fått kliva upp flera ggr och jag har haft svårt att somna om. Det har inte hjälpt heller att H försöker sluta med sitt nässpraysberoende...
(null) 
Detta resulterade i att mina utslag blommade upp. Har inte haft dem sedan i höstas. Jag tog därför beslutet om sovmorgon idag. 
Idag ska jag sitta i beslutsmöte hela fm. Kl 13 har vi tid på Auroramottagningen. Därefter ska vi hämta upp all mat som vi förbeställt inför påsken, PACKA, hämta M på förskolan och sedan blåsa upp mot fjällen.
(null) 
Önskvärt vore verkligen att få hinna städa här hemma också innan vi åker, men jag får nog släppa på det för den här gången.

Önskar er en lugn och skön start på dagen. Påskledigheten är verkligen välkommen nu☀️