31 augusti 2011

The Moaks

Hawaii

Här kommer ett klipp som min vän Ben har klippt ihop från en dag då vi paddlade kayak ut till the Moaks-öarna: en lekplats för vuxna skulle man kunna säga :

17 augusti 2011

North shore Camping

Hawaii

Det går ju jättebra för mig,
Nej mina vänner, jag ber om ursäkt. Bloggandet är inte prioriterat och nu när jag faktiskt tar mig tiden och lägger upp bilder så fuckar blogg.se hela tiden, laggar och vill inte att det ska vara med några bilder i mina inlägg. Men hursomhellst - lite bilder ska ni all få iaf! För ett par helger sedan åkte jag upp till North Hsore med några vänner till en hästranch och campade:
Jag körde Carlys lilla, fullpackade bil längs hela nordöstra sidan av Oahu - vackert!
Ashlee är tjejen som känner dem som äger ranchen - hon är en vän till Carly
Bästa Cookie!
Väl där uppe blev det litte golf på stranden. Mike hade tydligen snorklat fram golfbollarna vi sköt ut där förra gången, så vi "gav" bara tillbaka dem igen :)
Mike
Emily var vassast..
... och jag var typ sämst... som väntat DOCK ska här påpekas att jag hade faktiskt ett handikap i form av en skadad tå (måste ju räknas till ngn slags ursäkt);)
Kanske den lortigaste coolern, men kanske också den bästa (den tycktes aldrig ta slut på läskedrycker - fint de)
Ranchen, hästarna strodade omkring fritt och kom och hälsadepå oss vid lägerelden på natten (blidde inget rida för mig pga tån dock...)
Var ju bara tvungen... Gillar nämligen människor som är blekare än mig
Shayne
Min campinplats för natten. På stranden, under stjärnorna, vid havet. Magiskt att ligga och titta på det upp-och-ner vända himlavalvet för att sedan vakna till soluppgången.
Fina coockie
Dave Todd ordnar frukost.
Mkt mysig helg med mkt trevligt och härligt folk!
Hahha och Emma finns nu också på plats, dock befinner de sig på Maui tills på fredag. 12 dagar kvar återstår i paradiset - jag kämpar med min sista kurs och nuter av varje dag!
Vi hörs snart igen! Mahalo!

10 augusti 2011

Tajt om tid

Hawaii

Hej och ha kamrater,

Jag hinner aldrig med att blogga. Vid narmare eftertanke undrar jag om jag har hunnit med det i vanlig ordning det senaste aret... Naval, har kommer en liten snabb resum'e pa vad som forsigar pa Hawaii:

19 dagar aterstar. Det ar tjockt mkt med skolan. Jag brat en ta i fredags nar jag klattrade i vattenfall. I helgen var jag och 13 andra uppe i North SHore och campade pa en hast ranch. Jag sov pa stranden i enbart min onepiece under stjarnorna (magiskt). Det spelades trummor, gura, spel, grillades kott, korv och s'more's. Det dracks vitt bubbel och ol. Det solades, spelades frizbeegolf och arrangerades driving-range-tavling (eller vad jag nu ska hittapa for ord - det skjots golfbollar pa stranden i vart fall).

Fantastisk helg, fantastiskt sallskap - sa underbart att fa mojligheten att traffa och umgas med alla dessa harliga manniskorna.

I morgon kvall kommer Hanna och Emma - Jaaaa!!! Jag har verkligen langtar efter dem och det ska bli sa roligt att fa dela med mig utav allt det har! For tro mig, det kommer vara svart att med ord, bilder och videoklipp beskriva hur min vistelse har har varit. Sa darfor ar det fantastiskt att jag nu kommer ha nagra att kunna prata om det hara med.

Nej tillbaka till plugget, pa torsdag har jag en final som jag verkligen hoppas pa ska kunna gora bra ifran mig pa och sen ytterligare en final den 18:e - woop woop, here we go!


[ Lovar att det kommer komma massor av campingbilder snart]

Okole Maluna!!