29 september 2010

Team Sweden!

Resor

Idag efter skolan åkte jag till Santa Monica för att möta upp Angeleica,

Vi tog en kaffe och ganska snart hörde Hendrik av sig och berättade att han klarat mc-uppkörningen och ville visa upp sig lite på sin inhyrda mc :D

Lite senare kom även Madde och Jennie..
Sedan blev det strandhäng och invigning av våra störtsköna sweden-bikinis!Team sweden!

BaywatchHaha jaa ni, vi har nog roligt jämt! Folk trodde väl att vi inte var riktigt kloka när vi sprang omkring och struttadepå i våra matchande bikinis - tacky!

Ikväll har jag gett gymmet ett besök, samt fotat klart inför morgondagens lektion. Jag är så glad över allt jag verkligen får lära mig här - känns som att man får mer och mer valuta för pengarna på ngt sätt!

Annars så har det inte varit lika kokande hett idag som i går - tur det! Läser på fb om folk som plockat fram motorvärmar kabeln, om minusgradet och vackert höstväder. Är dte ngt som jag faktiskt kommer på mig själv med att sakna så är det hösten. Har alltid gillat den väldigt mkt - färgerna, luften, den krispiga känslan under vandrarkängorna på den fruskna mossan och nystarten som jag förknippar den med..
Nyårsafton i all ära, men den bästa nystarten vill jag nog påstå att jag (iaf) får efter sommarens långa ledighet.

Nu blir det duschen - sen sängen!

28 september 2010

Värmerekord

Resor

Idag har det uppmätts 45 grader på sina håll här i L.A!!

På tv-apparaten vid våran hiss stod det att vi i west Hollywood hade 42 grader - jag tror nog aldrig att jag upplevt det tidigare - herre min gud så varmt det har varit och är fortfarande för den delen, trots att det råder kväll ute.

Förutom att svettas och plugga idag så har jag spenderat eftermiddagen vid poolen. Eller rättare sagt I poolen - annat var inte att tala om, eller lyckades iofs med att somna i solstolen för att sedan vakna av att svetten dröp om mig!

Ikväll har Jennie lagat spagetti och köttfärssås - obeskrivligt gott! Själv har jag suttit och förberett mina anteckningar inför morgondagens business-klass och ska nu ta en kopp kaffe (kaffet är verkligen skitäckligt här borta!) innan det bär av mot gymmet. Vill försöka minnas om gymmet faktist har en ac - annars är jag rädd att jag inte kommer palla att springa en meter!


Over and out..

27 september 2010

Vilken dag..

Resor

God morgon,

Solen steker redan in mot vardagsrummet, idag är det sagt att det ska bli ännu varmare, hur 17 det nu ska kunna vara möjligt. SKola idag - dax att bege sig!