4 augusti 2018

Skuleberget

Familylife

Idag packade vi in oss och begav oss ner till höga kusten. Destinationen var Skuleberget och lunch på toppstugan. Skuleberget är ett berg nära E4an i Docksta, en bit söder om Örnsköldsvik.
(null) 
För att ta sig upp åkte vi sittlift upp - vilket spännande äventyr! Bäst gjorde pappa Henrik det som klarade av liften hela vägen utan att svimma!
(null)     
(null)  
(null) 
Lunchen var inte fy skam. Melker beställde våfflor, jag lax och Henrik fläskfilé. Med en sådan utsikt skulle iofs vilken mat som helst smaka himmelskt! (null)     
(null)
På berget finns spår efter den högsta kustlinjen efter istiden, en kustlinje som gick 286 meter högre än i dag. 
(null)

(null)
Det blev en trevlig dagsaktivitet. Härligt att ha så många fina platser att besöka bara någon timmas bilfärd bort. Den här sommaren har verkligen varit toppen. Staycation är faktiskt något jag hoppas på att vi kommer ge oss på fler somrar. Vädret har förvisso varit en bidragande faktor, men ibland glömmer man bort vilka pärlor som finns bara runt knuten!
(null)
Henrik har semester en vecka till. Sommaren har bara swishat förbi och nu väntar en tid med bara jag och barnen. Men innan det så kommer frugan med familj på besök och så firar jag och Henrik tvåårig bröllopsdag till veckan. Men nu är det lördagkväll. Snart ska barnen i säng och Henrik har förberett en dundermiddag till oss två.
Ha en fin kväll du med!Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress